21 april 2019

Speltips inför Southampton – Arsenal 10/5: Insatsen ska nästan dubblas

Vid sidan av kvällens CL-batalj, har vi även en match i Premier League – och där handlar det om Southampton mot Arsenal på St. Mary’s Stadium. Vi ställer in fokus på målen och testar ett spel till strax under dubbelt betalt.

För Southampton är spelåret i princip redan över. De hittas precis i mitten av tabellen, tiondeplatsen, och resterande matcher, fyra stycken till antalet, ska bara spelas av. Det har sett lite halvdant ut på sistone, men 0-0 borta mot Liverpool på Anfield var ett stort kliv framåt.

Men faktum är att ”The Saints” bara målat i en av de fyra senaste matcherna, och inte en enda av dessa har vunnits.

Efter Arsenals 2-0-vinst över Manchester United förra veckan, ser också utsikterna för Champions League-spel klart bättre ut. Med en match mindre spelad än samma motstånd, har man två pinnar upp dit och till femteplatsen, vilken leder ut i Europas finrum – om United skulle vinna Europa League. Även Liverpool är inom räckhåll.

Varken Charlie Austin, Matt Targett och Virgil dan Dijk är ännu redo för Southamptons del. Även Alex McCarthy är out. Arsenals Santi Cazorla får stå åt sidan och Lucas Pérezs medverkan är osäker.

Halvförsäkrade underspelet plockas

Defensivt har Southampton steppat upp rejält på sistone, men framåt är det fortfarande uddlöst – två raka 0-0-matcher, ena mot Liverpool och andra mot Hull.

Även här, mot ett inte alltför sprudlande Arsenal, kan vi se dem hålla emot på ett fullt acceptabelt sätt. ”Gunners” kommer förvisso från en 2-0-vinst över Manchester United, men motståndet roterade också en hel del och uppträdde lojt. Som Mourinho uttryckt det: ”… Europa League är viktigare för oss”.

Innan dess – uddlöst. Arsenal har inte blomstrat marknaden. Långtifrån.

Southampton kan vi anta kliva ut med en defensiv approach, som mot Liverpool och det kan dröja innan matchnollan spräcks och känslan är att en målsnål historia väntar oss.

Och “The Saints” har, som nämnt, bara målat i en av de fyra senaste matcherna.

Under 2,75 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet vid exakt tre mål – spelas till 1,98x hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,98 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 10/5
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 28%
X: 26%
2: 48%
Över 2,5 mål: 58%
Under 2,5 mål: 45%