13 december 2017 Southampton Leicester Speltips

Speltips inför Southampton – Leicester 13/12: Dagens bästa speltips

Vad tänker de kära oddssättarna med? Frågeställningen är mer än relevant inför onsdagens Premier League-batalj mellan Southampton och Leicester City. Valet av sida kunde knappast ha varit enklare.

Ett stort kliv framåt. Southamptons 1-1-kryss mot Arsenal, en match som också var nära att sluta upp i tre pinnar, innehöll mycket positivt för ”The Saints” – även om maskineriet har vissa störmoment. Det har varit en bra bit mellan treorna under spelåret och den samlade skörden om 18 pinnar på 16 matcher lämnar en del att önska.

Leicester har tajmat deras formtopp till nu, efter en seriestart som varit lite sisådär. Tre raka matcher har vunnits – hemma mot Tottenham och Burnley samt borta mot Newcastle United – och det har inneburit en skjuts upp till tabellens åttondeplats. Kan man fortsätta på ett liknande sätt – är man en kandidat för Europaplatserna?

Kanske är det att kräva mycket, men Leicester har åtminstone visat att de har kvalitet och absolut är ett övre halvan-material. Kritikerna, vissa som till och med menat att de var en kandidat för bottenstriden, har tystats. Tränarbytet till Claude Puel, som innan tränade just Southampton, har varit mer än lyckat.

Enda potentiella avbräcket för Southampton är på Cédric Soares. Han har tränat under veckan, men är inte säker för spel. Leicester, då? De kommer till spel utan Matty James, Roberth Huth och Adrien Silva.

Leicester har toppat formen

1,85 x såsen för att Leicester ska undvika att förlora – vad är det för ett drömodds Bethard ställer ut? En miss vi menar bäddar för onsdagens absolut bästa speltips. Kanske till och med snudd på veckans bästa.

Leicesters enda förluster under året har kommit mot seriens absoluta topp – Manchester City, Liverpool, Chelsea, Manchester United och Arsenal. Helt annan nivå kontra Southamptons – och nu har man tre raka vinster, i tre tuffa matcher.

Man kan enkelt understryka att det sprudlar om Leicester; att de är ett av seriens formstarkaste lag. De har verkligen hittat deras identitet under Claude Puel.

Prestationen Southampton stod för mot Arsenal var till stora delar positiv, men faktum kvarstår; enbart en av de sju senaste matcherna har vunnits. Problem att vänta här? Jo, så borde det vara!

Leicester +0,5 mål (asian handicap) – detsamma som dubbelchansen X2, fast med bättre odds – är ett måstespel till 1,85x.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Leicester +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,85  (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor bonus!)
Spelstopp: 20:45, onsdag 13/12
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 48%
X: 28%
2: 25%
Över 2,5 mål: 49%
Under 2,5 mål: 56%