30 juni 2017 Tyskland Spanien

Speltips inför Spanien – Makedonien 17/6: Kvällsmatchen från U21-EM

Skillnaden är betydande när kvalets stora skräll, Makedonien, kliver in i EM-premiären mot ett stjärnspäckat Spanien på Stadion Miejski. Vad kan vi vänta oss här?

20:45 beräknas avsparken tas och matchen ses bäst på Eurosport 2.

Vem kunde tro att Makedonien skulle vara här, i ett U21-mästerskap? De var kvalets stora skräll; kom etta före bland andra Frankrike, som står utanför mästerskapet. Hur är det ens möjligt?

Väl i mästerskapet presenteras Makedonien med absolut minst chans, som den sämsta nationen. Och ja, visst de är en bra bit bakom resterande nationer, annat kan helt enkelt inte påstås.

En större rivstart kunde de knappast få, Makedonien. Mästerskapets favorit, tillsammans med Tyskland, ställs man mot. Mer toppen mot botten kan det inte bli.

Även på den här nivån har Spanien fullt med spelare i de stora klubbarna och ligorna. Tre exempel; Bellerín, Arsenal, Deulofeu, Milan, och Marco Asensio, Real Madrid. Inte vilka namn som helst… Gott om klass.

Annat än en vinst – inte på kartan

Givetvis blir man smått oroad när Makedonien slog på så stort i kvalet, men nu måste de väl tas ner på jorden?

Laget har inte en enda spelare i någon av de stora, europeiska ligorna. Mycket inhemskt och makedonsk klubbfotboll håller inte speciellt bra standard, för att uttrycka det milt. De hör helt enkelt inte hemma på den här nivån och borde ställas inför stora problem mot ett stjärnspäckat Spanien.

Som nämnt; i Spanien finns inte bara spelare i de stora klubbarna och europeiska toppdivisionerna, utan flera av dem är också startspelare samt i närheten av att ta plats i seniorlandslaget. Toppklass! Min enskilda favorit till att vinna hela mästerskapet.

Premiärer kan vara lite småsvåra för stora favoriter, men här ska skillnaden vara alldeles för stor för att Spanien inte ska spela in de tre pinnarna. Också med marginal?

Spanien -1,75 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om de vinner matchen med exakt två baljor – spelas till 1,82x hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Spanien -1,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,82 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, lördag 17/6
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 82%
X: 15%
2: 7%
Över 2,5 mål: 62%
Under 2,5 mål: 43%