26 september 2017 Spartak Moskva Liverpool

Speltips inför Spartak Moskva – Liverpool 26/9: Målpolletter klickas in

Orosmolnet: försvarsspelet. Hur ska Liverpool få ihop det? Härnäst besöker de Spartak Moskva i den ryska huvudstaden när tre färska pinnar ska delas ut i Champions League-gruppspelet – och vi tipsar om ett visst målspel.

Grupp E:s båda premiärmatch slutade oavgjorda – Liverpool fick ”bara” 2-2 hemma mot Sevilla och Spartak Moskva 1-1 borta mot slovenska Maribor. Helt öppet race, på det planet, även om Liverpool och Sevilla kan vara mycket tillfredsställda över motståndslotterna – två av de mest tacksamma i hela turneringen.

Samtidigt finns risken för underskattning, som alltid. Spartak Moskva slog på stort och vann faktiskt förra årets ryska Premier League, som ändå innehåller storklubbar som Zenit och CSKA Moskva. Nu, 11 matcher in i seriespelet, är de förvisso bara i mittenskiktet av tabellen – men ska ändå inte underskattas, särskilt på hemmaplan. Finns potential.

Liverpool svajar enormt; blandar bländande offensiv med löjligt svagt försvarsspel. Efter en sämre period lyckades de dock vinna med 3-2 borta över Leicester City. Det var med nöd och näppe som man höll undan, delvis tack vare en straffmiss från motståndarna.

12 insläppta på fem senaste matcherna

En bortamatch i Ryssland på den europeiska scenen, ja, det är kanske inte så enkelt som man vill tänka. Spartak Moskva ska inte alls vara oävna här och vi har en stark tro på att de kommer pryda målprotokollet denna afton.

Ryssarna har visat upp en stabil målproduktion med mål framåt i fem raka matcher samt tio av de 11 senaste. En av de hetaste spelarna; Quincy Promes; sex baljor på tio seriematcher, varav nio från start. Holländaren blir att se upp med för Liverpools svajiga försvar.

Det ser oerhört illa ut för Liverpools defensiv, vilket i kombination med den offensiva spelstilen öppnar upp för insläppta mål på löpande band; exempelvis 12 insläppta på de fem senaste matcherna, fördelat på alla matcher.

Här måste Liverpool städa om i den redan tunna backlinjen, i och med Joe Gomez röda kort i 2-2-matchen mot Sevilla.

Som den bättre och mer namnstarka parten kan vi räkna med ett framåtlutat och jagande Liverpool, vilket borde bädda för – mål åt båda håll.

Bwin ställer ut 1,80 x insatsen för spelet och det är värt att syna.

  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 26/9
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 19%
X: 24%
2: 59%
Över 2,5 mål: 57%
Under 2,5 mål: 46%