25 februari 2018 Sevilla Atlético Madrid Speltips

Speltips inför Spartak Moskva – Sevilla 17/10: Tuffare bortamatch än man kan tro

Vi varnar för en favorit i stor fara när Sevilla besöker Spartak Moskva i den ryska huvudstaden. Visst överskattas spanjorerna?

Sevilla har fördel i jakten på slutspelsplatserna. Detta efter en vinst, senast över Maribor, och ett kryss, mot Liverpool. Gruppens jumboplats står Maribor, med en pinne inspelad, på medan både Spartak Moskva och Liverpool är på två.

Beroende på resultaten under tisdagen kan grupp E utvecklas till rena getingboet, trots att kvalitetsskillnaden från Sevilla och Liverpool ner till resterande konkurrenter borde vara så pass stort att det visas inför slutspelet.

Hemma i Spanien, Primera División, är Sevilla placerade på femteplatsen och det som hindrat dem från att ta ännu bättre position är bortaresultaten, där det blivit två förluster efter varandra mot toppmotstånd i Atlético Madrid och Athletic Bilbao. Å andra sidan kanske det är svårt att kräva mer.

Som en blixt från klar himmel vann Spartak Moskva den ryska förstadivisionen under fjolåret, som de nu är femma i – kanske mer rättvisande sett till deras styrkeförhållande. Premiären i Champions League kunde man kanske önska mer av; oavgjort borta mot Maribor. Krysset mot Liverpool var desto bättre.

Spartaks skadelista är fortfarande välfylld, men problemen har lättats lite smått till följd av Denis Glushakovs comeback.

Krysset – ett tänkbart utfall

Vi uppmanar; räkna inte bort Spartak Moskva! Det borde bli en tajt match och Sevilla ska absolut inte presenteras som såhär stora favoriter. Är oddssättarna ute och snurrar lite?

Fördel är det såklart för Sevilla, som har ett snudd på världsmaterial, mot en rysk tabellfemma. Bortamatcher i Ryssland, ute i Europa är dock inte de enklaste av uppgifter – fråga bara Liverpool… –  och med Sevillas erkända svårigheter på resande fot – just nu; två raka förluster – känns den delade potten som ett logiskt utfall.

Undertecknad skulle inte bli överdrivet förvånad om Spartak spelade hem de tre pinnarna. Rätt öppen match, trots allt. För närvarande står ryssarna stärkta med nio raka utan förlust. Merparten av matcherna mot ett helt annat typ av motstånd förvisso, men det är klart att den här streaken har stärkt dem.

Skadorna på Nico Pareja och Steven N’Zonzi är ytterligare två faktorer som talar emot spanjorerna, som i och med deras förstaplats inte är särskilt pressade att vinna. Krysset kommer de undan med, absolut.

Spartak Moskva spelas med +0,75 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet om de torskar med uddamålet – till 1,86 x insatsen hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Skapa ditt konto här!
Regler & villkor gäller.

Speltips:

Speltips: Spartak Moskva +0,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,86 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (Öppna ditt konto hos Bet365Regler & villkor gäller.)
Spelstopp: 20:45, tisdag 17/10
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 21%
X: 26%
2: 53%
Över 2,5 mål: 53%
Under 2,5 mål: 50%