Speltips Leicester Chelsea 28 juni 2020

Speltips inför Stoke – Leicester 4/11: Val av sida – fel favorit?

Klassiska 13:30-matchen från lördagens Premier League står Stoke City och Leicester City för. Bet365 Stadium spelas den på och därifrån tar vi sida mellan de två parterna.

En match i mittenskiktet. Nummer 14 mot nummer 11. Av bara det låter det kanske inte som den hetaste av matcher, men det är också klubbar som kräver mer och hoppas kunna ta position en bit uppåt i tabellen. Övre halvan-material?

När Marko Arnautovic, som haft en framträdande roll de senaste åren i Stoke, med flera lämnade under sommarens transferfönster väcktes en herrans massa frågor till liv; var hör ”The Potters” hemma nu? Svaret – helt oklart. Laget är upp och ner, från vecka till vecka, och är svåra att placera i tabellen.

Stoke plockade en närmast chockerande liksom blytung seger borta över ett formstarkt Watford senast – en match där det inte var på tal om något skönspel. Ren kamp, och det lönade sig! Men handlade det inte mer om motståndarnas ineffektivitet i sista tredjedelen?

Gästande Leciester är pinnen ovanför Stoke i tabellen, eller tre platser. Av det mesta att tyda hör de hemma i mittenskiktet av tabellen. Spelschemat har under perioder varit tufft och årets förluster har kommit mot Arsenal, Manchester United, Chelsea samt Liverpool. Bättre i matcherna mot jämbördigt eller sämre motstånd.

Enbart förluster mot toppmotstånd

Den part av dessa två som satt starkast avtryck hos undertecknad är Leicester. Förlusterna är inte så mycket att snacka om, de har kommit med små siffror, mot toppmotstånd, och annars har resultaten varit fina.

För närvarande står Leicester stärkta med tre vinster uppradade, varav ena i Ligacupen mot Leeds United. Sist blev det en komfortabel och trygg trea, efter 2-0, mot Everton. Extra positivt att Jamie Vardy fick hitta nätet efter en kortare period av måltorka.

Sättet som Stoke kämpades, med både näbbar och klor, mot Watford är sådant som höjer moralen i en spelargrupp, men i övrigt har det blivit ont om treor; enbart två stycken på de nio senaste matcherna. Bara för att den matchen vanns, är problemen inte putsväck.

En annan faktor som talar för Leicester är att Stoke har flera frågetecken på truppfronten. Peter Crouch, Geoff Cameron och Glen Johnson – osäkra. Bruno Martins Indi out. För Stoke ser det bättre ut; inga nya orosmoment.

Med respekt för Stoke, särskilt på hemmaplan – Leicester ska vara favoriter här.

Leicester +0 mål (asian handicap) tas till strax över dubbla insatsen.

  Rygga spelet hos Bet365 – Öppna ditt konto här!
Regler & villkor gäller.

Speltips:

Speltips: Leicester +0 mål (asian handicap)
Odds: 2,01 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (Öppna ditt konto här. Regler och villkor gäller)
Spelstopp: 13:30, lördag 4/11
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 36%
X: 30%
2: 34%
Över 2,5 mål: 49%
Under 2,5 mål: 54%