13 maj 2018 Swansea Stoke Speltips

Speltips inför Stoke – Liverpool 29/11: En no-brainer till spel

Målspelet – en no-brainer! Valet av spel kunde knappast varit enklare än inför onsdagens Premier League-batalj mellan Stoke City och Liverpool på Bet365 Stadium.

Det är alltid svårt att veta vad som ska levereras från Stoke och formen är det lite sisådär med, fastän brukar kunna blixtra till under perioder av matcherna. Kapaciteten finns där – och den är större än att man ska ha snittet blott pinnen per match, efter 13 matcher.

Med extra stor bitterhet var det som Stoke lämnade Selhurst Park senast. Tabelljumbon Crystal Palace stod för motståndet, och man fick också in matchens första mål kort in i den andra halvleken – men tappade till en 1-2-förlust efter att ha släppt in mål i den andra stopptidsminuten. Det var den tredje raka matchen utan seger.

Kvar på Stokes skadelista återfinns Stephen Ireland och Jack Butland medan Glen Johnson samt Geoff Cameron inte är helt hundra, men båda kan hinna bli i skick för att spela.

Liverpool spelade 1-1 i hemmamatchen mot toppkonkurrenten tillika mästarna Chelsea i slutet av förra veckan och det behöver man, förstås, inte skämmas över. En trea hade dock suttit mycket bra på sin plats i och med att man från den sjätteplats som placeras på, har tappat smått till konkurrenterna ovan. Alltid av fundamental betydelse att leverera i den typen av matcher.

Jürgen Klopp har ett huvudbry i osäkerheten runt Dejan Lovren samt Emre Can inför matchen. Adam Bogdan samt Nathaniel Clyne är alltjämt borta.

Mål åt båda håll

Det finns inte mycket att snacka om här. Spelet som hämtas ut är lite av en favorit i repris – att det målas åt båda håll. Till rådande odds, en no-brainer!

Och just det spelet, BLGM, har suttit i sex av Stokes sju senaste matcher. Vid upprepande tillfällen har till och med båda de inblandade parterna i matcherna fått in minst två baljor vardera. Med andra ord; öppna dörrar! Framåt – leverans. Bakåt – svajigt.

Liverpool är Premier Leagues sämst balanserade lag, offensivt kontra defensivt. Det finns ett oerhört krut på de offensiva positionerna, medan försvaret gång efter annan sviker – något som också kan pekas ut som den enskilt största orsaken till varför man inte förmår att utmana om titeln.

Exempelvis fick vi se prov på detta, hur skör Liverpools defensiv är, när de ställdes mot Sevilla i Champions League förra veckan och då tappade 3-0 till 3-3. Därefter 1-1 mot Chelsea efter ett sent insläppt mål.

Öppna dörrar räknar vi iskallt med och BLGM-spelet ser alldeles utmärkt ut till 1,71x hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,71 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor bonus!)
Spelstopp: 21:00, onsdag 29/11
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 15%
X: 22%
2: 64%
Över 2,5 mål: 63%
Under 2,5 mål: 40%