28 april 2018 Liverpool Stoke Speltips

Speltips inför Stoke – Liverpool 8/4: Missvisande odds

Vi höjer ett varningens finger för skrällbud när Liverpool besöker Stoke på Bet365 Stadium, varifrån insatsen ska försöka mer än dubblas.

Pressen är på Liverpool, som slåss in det sista om Champions League-platserna. För närvarande innehas tredjeplatsen, den sista som leder direkt ut dit, och ner till fjärdeplatsen, som betyder kval, och Manchester City skiljer så lite som två poäng – och det med en match mer spelad.

En förlust, eller för den delen oavgjort i matchen, skulle med andra ord sätta Liverpool i en ännu mer prekär situation.

Stoke hade förstås önskat mer av det här spelåret, det kan vi slå fast redan nu. Det har funnits en känsla av att klubben är redo att ta nästa kliv, men är med 31 spelade matcher inte bättre än tolva i tabellen. Klubbarna i mittenkärnan av tabellen är det dock tajt emellan och upp till exempelvis niondeplatsen har ”The Potters” bara pinnen.

Xherdan Shaqiri och Joathan Walters riskerar att missa matchen för Stoke, liksom Liverpools Philippe Coutinho. Gästerna har också spelare som Sadio Mané och Jordan Henderson out, skadade.

Hemmastarkt Stoke

Absolut, Liverpool ska vara favoriter här, men såhär pass stora? Inte en chans.

När vi till och med får över dubbelt betalt för att de inte ska vinna, då finns det inte mycket att diskutera. Bara att klippa till.

Stoke må ha förlorat tre matcher i följd, men har haft ett brutalt tufft spelschema – Chelsea hemma, Leicester och Burnley borta. Finns en del positiva intentioner och att ”The Potters” skulle hamna i en djupare dipp har jag svårt att se.

På hemmaplan är Stoke dessutom svåra att rucka på. Innan den där uddamålsförlusten mot serieledande Chelsea, hade åtta raka hemmamatcher utan förlust radats upp. Då har man mött bland andra Manchester United och Everton.

Liverpool svajar en hel del, som vanligt, och löste bara oavgjort, 2-2, hemma mot Bournemouth senast. I första hand är det dock bortaspelet som kritiserats – och det med all rätt – och i Premier League har inte en enda av de fem senaste matcherna på resande fot vunnits.

Ett kapabelt Stoke, som är starka på hemmaplan, mot ett svajigt Liverpool och bortasvagt. Skrällbud!

Stoke +0,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om det blir en hemmavinst eller oavgjort i matchen – klickas hem till 2,02 gånger degen hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Stoke +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,02 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 8/4
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 24%
X: 27%
2: 51%
Över 2,5 mål: 53%
Under 2,5 mål: 50%