21 augusti 2018 Stoke Wigan speltips Championship

Speltips inför Stoke – West Ham 29/4: William Hill galet ute på specialmarknad

Vi ställer in fokus på en specialmarknad, med fokus på korten, och har skövlat stort spelvärde från Bet365 Stadium, där Stoke City och West Ham United drabbar samman med varandra.

Det är en på flera sätt och vis rentav ointressant batalj som väntar här och Viasat har även valt att inte sända matchen. Troligtvis inte speciellt många som gråter blod över det…

Situationen är som sådan att både Stoke och West Ham är fast i det hopplösa, men ack så bekväma mittenskiktet av tabellen. Europaplatserna är mil borta och risken att dras in i bottenstriden är helt borta.

Finns en hel del platser att spela för, uppåt och neråt, men visst är det ändå så att motivationen kan tvina lite här. Från framförallt Stokes sida har vi fått se detta; formraden står i 1-0-5. En vinst och fem förluster! Med det har de nu droppat ner till den undre tabellhalvan, elfteplatsen, tre platser och en pinne ovanför just West Ham.

West Ham har knappast briljerat, men ändå steppat upp lite på sistone. Två kryss – mot Everton och Sunderland – avverkade en 1-0-vinst över Swansea för cirka tre veckor sedan. Vartåt barkar det i tabellen?

Största nyheterna på truppfronterna är att Jon Walters riskerar att missa ännu en match för Stoke och att Andy Carroll är helt out för West Ham.

Statistiken talar för West Ham

Den här specialmarknaden är – vilken sida som drabbas av flest kort. Både ost- och tomatskivorna inräknade.

Och här ställer William Hill ut hela 3,00 x insatsen för spelet på Stoke – och det är väldigt missvisande. Ser det snarare som hyfsat tätt mellan parterna. Rättvisande odds? Runt 2,40x. Exempelvis ställer Bwin ut 2,45x för spelet, med bara hänsyn till ostskivorna.

Det kommer bli en match där de inblandade lär få byta taktpinnen med varandra vid ett flertal tillfällen under de 90 minuterna. Eftersom Stoke är i så pass usel form, kanske frustrationen är lite närmare till hands?

På hemmaplan snittar Stoke 1,9 kort framåt och deras motståndare 2,2. West Hams bortastatistik; 1,6-2,3. Liten fördel för bortalaget där, även om statistiken ska tas med en viss nypa salt. Enskilda matcher som kan påverka stort där.

Hur som helst – trippla insatsen är i klar överkant…

Stoke flest kort spelas till oddset 3,00 hos William Hill.

  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Flest kort: Stoke
Odds: 3,00 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 29/4
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 47%
X: 28%
2: 26%
Över 2,5 mål: 52%
Under 2,5 mål: 50%