Speltips inför Sunderland – Manchester United 9/4: “De röda djävlarna” kan ställas inför problem

Spelbloggare Publicerat: 6 April 2017

Den hopplösa Premier League-jumbon Sunderland tar emot Manchester United, vars maskineri hackar lite, på Stadium of Light redan 14:30 under söndagseftermiddagen. Spelbloggare har analyserat matchen och hittat ett fint speltips.

Fastkedjade i botten med tio pinnar upp till säker mark och åtta matcher kvar att spela, sex raka matcher utan mål framåt och endast ett kryss inkasserat på dessa. Situationen är helt hopplös för Sunderland, som kommer få ta nya tag i Championship under spelåret som kommer.

Frågan är om ”The Black Cats” kan kraftansamla ihop lite motivation för att åtminstone kunna avsluta säsongen i stil?

Motivation finns det i alla fall i Manchester United, som varit i det här topp sex-skiktet och fajtats sedan seriestarten. För närvarande är de just sexa, men med matchen mindre spelad – två färre när efter att de spelat mot Hull City under lördagen – är det endast fyra pinnar upp till Manchester City på fjärdeplatsen, som leder till CL-kval. Dessutom lever man vidare i Europa League och har en möjlig räddningsplanka där.

Wayne Rooney och Ashley Young, skadade, saknas för Manchester Uniteds del. Sunderlands försvarspjäs John O’Shea är out på grund av personliga skäl.

Låga försvar – Uniteds akilleshäl

Det finns såklart en risk att Sunderland faller ihop som ett korthus om det skulle blåsa motvind i matchen, läs: ett mål släpps in, med deras motivationsbrist och extremt usla form, vilken med all säkerhet påverkar moralen.

Men om de lyckas hålla det hela uppe på ett acceptabelt sätt, finns alla möjligheter för att en tajt match väntar oss.

Manchester United ska och kommer vara den spelförande parten, ha ett massivt bollinnehav och försöka pressa ner Sunderland så djupt som möjligt i banan. Laget har dock uppenbara bekymmer med samlade försvar och det är kanske den enskilt största orsaken till varför man inte är bättre placerade än sexa.

För United har 6/7 senaste matcherna klivit under den klassiska 2,5-målslinan.

Nu möter man ett Sunderland som förlorat all form av udd framåt; inte ett enda mål framåt på sex matcher. De fem senaste har också innehållit max två mål, så försvarsspelet har inte varit fy skam, och då har de ändå mött bland andra Leicester och Manchester City.

0-1/2?

Under 2,75 mål (asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid exakt tre mål – spelas till 1,92 x insatsen hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,92 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 14:30, söndag 9/4
TV:  viasatpremium logo viasatultrahd logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: