15 april 2017 Sunderland West Ham

Speltips inför Sunderland – West Ham 15/4: 1X2-tecken synas med glädje

Hopplösheten är total för tabelljumbon Sunderland och vi misstänker att de kommer ställas inför stora bekymmer när West Ham kommer på besök till Stadium of Light.

Tack och adjö! Sunderland har gjort sitt i Premier League för den här sejouren och nu kan vi helt och hållet räkna bort dem – och annat blir det inte när så lite som 20 pinnar spelats in på 31 matcher. Det räcker inte.

Och det syns verkligen på långa vägar hur stor hopplösheten är i truppen och ett antal av spelarna har med all säkerhet redan nu tankarna på – vart de ska hamna efter spelåret är slut. De har inte bara misslyckats med att vinna på de sju senaste försöken, utan inte ens fått in ett enda mål på dessa matcher. Sällan skådat usel statistik.

På sätt och vis är West Ham en ännu större besvikelse än Sunderland, med de stora förväntningarna som funnits på laget. Fjortondeplatsen hittas de på inför påsken, men kontraktet är åtminstone inte i fara längre. För visst var väl 1-0-segern över Swansea senast spiken i kistan?

Den svenske landslagsmannen Sebastian Larsson blev utvisad i Sunderlands 0-3-förlust mot Manchester United senast och missar således matchen. Gästerna har ännu större bekymmer på truppfronten; med en del skador sedan tidigare samt Mark Noble avstängd och Michail Antonio osäker med en skadekänning.

Sunderland hopplöst usla

Trots West Hams frånvaroproblem ska de ses med toppchans till att kamma hem hela potten här – inte för att de varit speciellt bra på sistone, utan för att Sunderland varit så hopplöst usla och vi förmodar att de kommer fortsätta på ett liknande sätt.

Det tål att upprepas; sju matcher i följd – utan mål framåt. Sunderland är totalt uddlösa och har knappt verkat intresserade här under slutspurten av Premier League. Så, varför skulle de plötsligt samla krafterna när de i princip är helt körda?

För West Ham måste det ha varit oerhört skönt att plocka en trea senast, när Swansea värjdes undan med 1-0. Av prestationen fanns det möjligen en del mer att önska, men det viktigaste var ändå att bryta förlustsviten på fem matcher och undvika falla in i den absoluta bottenstriden.

Det borde vara en del skillnad här och det finns värde att tälja på tvåan.

West Ham att vinna spelas till 2,36x hos NordicBet.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Spela på matchen: Vinn resa och se Manchester City – Manchester United

Tillsammans med Bethard skickar vi två lyckliga vinnare att se derbyt Manchester City – Manchester United på plats. Klicka här för att läsa mer och vara med i tävlingen.

Speltips:

Speltips: West Ham vinner, rak tvåa
Odds: 2,38 (Jämför alla odds)
Bolag: NordicBet (1 000 + 400 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 15/4
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 31%
X: 29%
2: 23%
Över 2,5 mål: 54%
Under 2,5 mål: 49%