Speltips inför Sverige – Italien 25/7: Klass och motivation – en svårslagen kombination

Spelbloggare Publicerat: 24 July 2017

Klass och motivation är en svårslagen kombination, och just den får oss att tro på de svenska damerna i gruppspelets sista match, där ett utslaget – i dubbel bemärkelse? – och skadeskjutet Italien väntar. Klasskillnad?

Redan när Italien – mot alla odds – föll mot Ryssland i premiären var det som skrivet i sten; slutspelshoppet, det lilla som fanns, är borta. Och när man blev en siffra mindre än ett fantastiskt Tyskland, 1-2, stod det klart att det även i teorin är över – en match där man förvisso kämpade på bra.

Det enda som står på spel är alltså hedern. Men hur långt tar man sig på det?

För Sverige är situationen mer hoppfull. Mer eller mindre allt pekar på att det blir en plats i slutspelet och med stor sannolikhet också som etta i gruppen, vilken är den plats som parkeras på just nu.

Situationen är som sådan att Sverige och Tyskland, vilka kryssade i premiären, står på fyra poäng vardera och endast ett plusmål i målskillnaden skiljer dem åt. Ryssland är trea på tre pinnar och en skräll – otänkbar sådan? – för deras del medan svenskorna misslyckas fatalt här skulle betyda att det blir en målskillnadshistoria om andraplatsen.

Två tunga avbräck för Italien

Trots att Sverige faktiskt kan missa slutspelet, har de deklarerat att det kan roteras på ett par positioner till matchen – för att hålla benen fräscha, men också visa att man tror på hela truppen.

Oavsett vad så råder det klasskillnad – på alla positioner.

Dessutom har Italien åkt på dubbla smällar från matchen mot Tyskland. Bartoli blev utvisad och får således stå åt sidan här medan Cernoia klev ut skadad och även hon är otillgänglig för spel.

Även om Italien vill visa att de håller på den här nivån samt behålla hedern, brukar det vara svårt att nå upp i full kapacitet när man i praktiken inte har någonting att spela för – och för en potentiell skräll skulle det behövas en hundraprocentig leverans från deras sida, utan tvekan.

1/1 (HT/FT) – Sverige att leda i halvtid och vinna efter fulltid – klipper vi till 1,83 gånger degen hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: 1/1 (HT/FT)
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 25/7
TV:  tvfyra logo cmorefotboll logo
Stream:  tv4sport logo cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: