9 september 2018 Liechtenstein Gibraltar Speltips

Speltips inför Sverige – Luxemburg 7/10: Inte så enkelt som man vill tro

Annat än en vinst finns inte på världskartan, eller hur? Sverige ställs mot Luxemburg i VM-kvalets näst sista match och från den bjuder vi på Spelbloggare.se på ett speltips med fokus på målen.

Grupp A:

1. Frankrike, 8: 5-2-1, 17p, +10 mål
2. Sverige, 8: 5-1-2, 16p, +11 mål
3. Holland, 8: 4-1-3, 13p, +5 mål
4. Bulgarien, 8: 4-0-4, 12p, -4 mål

Så ser situationen ut i slutspurtsfasen av gruppspelet och för Sveriges del finns två bollar i luften – först; hålla jagande Holland borta och sedermera också sätta press på ”Les Bleus” ovanför.

Förstaplatsen leder ju, som säkert bekant, direkt till VM i Ryssland 2018 medan tvåan eventuellt, med största sannolikhet, får spela en playoffrunda.

En svensk vinst här skulle betyda att Holland kommer behöva vinna med stora, stora siffror i den avslutande matchen – mellan just dem och Sverige, och då är det också förutsatt att de vinner över Vitryssland denna lördag. Närmast klart i praktiken att det blir minst en andraplats om Luxemburg, som planerat, kan värjas undan för våra blågula hjältar.

Sedan får man hoppas på att Frankrike tappar i någon av de återstående matcherna och när de ställs mot Bulgarien borta – vad som visats vara en extremt svår match – härnäst kan det mycket väl hända, särskilt som självförtroendet är efter tappet, via 0-0, mot just Luxemburg senast.

Någon överkörning? Nej!

Kan Luxemburg bjuda Sverige på en match? Det tror vi bestämt. De är faktiskt inte så usla som man kanske vill tro och helt klart bättre än de minsta blåbären ute på den europeiska scenen.

Det är sällan som Luxemburg blir totalt överkörda och förnedrade, och ofta har de sett relativt bra ut här i kvalet. En av landets största skalper historiskt plockades senast när det slutade mållöst mot Frankrike – och då var Luxemburg löjligt nära att få in en boll i slutminuterna också. Om bara stolpen inte varit där…

Matchen innan den vann Luxemburg med 1-0 över Vitryssland. De två enda hållna nollorna i kvalet hittills visar på en uppåtpekande formkurva och att Sverige kan ställas inför problem att bryta ner dem.

Normalt är Sverige flera klasser bättre, men det ska inte betyda att de bara kliver ut på Nationalarenan och kör över motståndet. Såvida Janne Anderssons mannar bara gnuggar på under matchen ska förstås tre pinnar trilla in, om än inte med överdrivna siffror. Lite kan det bli att svettas, Sverige…

Under 3,75 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet vid exakt fyra mål – testas till 1,98x hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 3,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,98 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, lördag 7/10
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 95%
X: 5%
2: 2%
Över 3,5 mål: 58%
Under 3,5 mål: 45%