stream aston villa liverpool

Speltips inför Sverige – Ryssland 21/7: Skrällspel – till 3,40

Grupp B i sommarens premiärer av dam-EM bjöd på två skrällar – och nu möter de positiva överraskningarna varandra; Sverige och Ryssland. Vi ser chansen att höja svårighetsgraden och investerar därför i ett spel till 3,40 x såsen.

Mardrömssviten fick sitt slut när Sverige lyckades spela oavgjort, 0-0, mot Tyskland i premiären och inte minst var det ett stort statement; svenskorna är att räkna med här. Motståndarna skapade en del, men över det stora hela var försvarsspelet solitt. Lite mer udd i omställningssituationerna och det hade till och med kunnat sluta med tre pinnar.

Däremot finns det ingen anledning med att vara missnöjd med ett kryss mot en så stark motståndare som Tyskland.

Ryssland stod för mästerskapets enskilt största skräll i premiäromgången, när de vann med 2-1 över Italien. Laget ställdes ut som stora underdogs på förhand, men visade upp stora kvalitéer.

I den 88:e minuten reducerade Italien och det var på mållinjen – bokstavligen – att de även fick in kvitteringsbaljan på stopptid. Dock – tre färska pinnar till Ryssland som nu inte har annat till val än att sikta på slutspelet.

3,40 är i överkant

Nu må nivån höjas ytterligare ett par snäpp för Rysslands del, men det är motiverat för Sverige att se upp med dem.

Under perioder lyckades Ryssland hitta fina ytor och offensivt lämnades positiva besked. Här kommer de få satsa på att ställa om effektivt och de borde kunna sätta vissa sår i Sveriges backlinje.

Sveriges matcher den senaste tiden har präglats av ett starkt försvarsspel och viss uddlöshet framåt, men trots detta är det målen som lockar oss. Det blir en helt annan matchbild än den mot Tyskland, lite omvänd, och därför ett annat typ av hot.

Grunden är dock att Rysslands chanser underskattas, varpå oddsen på en handfull spel hamnat, i min bok, fel.

Spelet som hämtas är att båda lagen gör mål – till 3,40 gånger pengarna. Oddset dukas ut av Bet365, som är runt 30-40 punkter över de flesta andra konkurrenter på samma marknad.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 3,40 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, fredag 21/7
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 85%
X: 13%
2: 5%
Över 2,5 mål: 58%
Under 2,5 mål: 47%