3 februari 2018 Manchester United Huddersfield Speltips

Speltips inför Swansea – Manchester United 19/8: De får förtroendet i tidiga lördagsbataljen

Redan 13:30 är det avspark på Liberty Stadium, varifrån Swansea City ska försöka sätta käppar i hjulen för Manchester United. Huruvida de lyckas eller ej är en annan fråga och vi tar ställning.

Det är med en fantastisk prestation och ett ännu bättre resultat från premiären – en 4-0-kross av West Ham – som Manchester United kommer hit. En match må bara vara en match, men likväl ett statement om att man ska vara uppe i toppen och slåss om titeln.

Av extra stor betydelse var det att studsa tillbaka efter den europeiska Supercupenfinalen mot Real Madrid, vilken förlorades med 1-2 – siffror som var i underkant. Att mäta med krafterna med dem är dock en helt annan sak, kontra West Ham och Swansea.

Det blev en skrällpinne för Swansea borta mot Southampton i deras årspremiär – en pinne som kunde plockas med enormt flyt. De vart mer eller mindre utspelade hela matchen; 29 avslut släpptes till och det var med därför tack vare motståndarnas ineffektivitet som oavgjort kunde lösas. Flyt! Krävs mer nu när nivån höjs ännu ett snäpp.

Om vi jämför ”Svanarnas” trupp nu kontra ett år sedan var den bättre förut. Största tappet har varit på isländske Gylfi Sigurdsson till Everton. Hans kreativitet och säkra fötter kommer saknas på mittfältet. Här kommer de för övrigt till spel utan anfallsspetsen Fernando Llorente.

Manchester United har alltjämt Ashley Young, Luke Shaw och Marcos Rojo på skadelistan. Annars ser det bra ut på den fronten.

Gästerna får förtroendet

Det är inte sällan som de stora favoriterna överskattas mot de mindre pjäserna i Premier League – men här får vi stark känsla för Manchester United och att de ska vinna, fastän de spelar på bortaplan.

Premiären var utmärkt för Manchester United. Precis en sådan prestation som eftersöktes och det är av stor betydelse av Romelu Lukaku fortsätter spotta in mål. Ligans vassaste anfallare?

Swansea må ha löst en pinne i premiären, men blev, som nämnt, utspelade och skulle ha förlorat om det inte var för motståndarnas extrema ineffektivitet i den sista tredjedelen av banan. Nu möter de ett klart vassare Manchester United – och då kan en reaktion på premiärmatchen vänta.

Det var inte bara så att Manchester United briljerade framåt, utan bakåt släpptes försvinnande lite till. När Swansea därtill saknar spetsen Llorente kan de få problem att lämna avtryck i matchen.

Manchester United -1,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet om de vinner med uddamålet – spelas till fullt acceptabla 1,82x hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Manchester United -1,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,82 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 13:30, lördag 19/8
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 9%
X: 19%
2: 72%
Över 2,5 mål: 52%
Under 2,5 mål: 50%