Speltips inför Swansea – Manchester United 24/10: Bredden talar för United

Spelbloggare Publicerat: 24 October 2017

Bredden i Manchester Uniteds spelartrupp utmärker dem och denna talar för en lyckad sejour i Ligacupen. Sopar mattan med Swansea City på Liberty Stadium?

Spelårets första förlust blev ett faktum för Manchester United senast, när de oväntat föll med 1-2 borta mot Huddersfield Town. Huvudperson för ”de röda djävlarna” blev Victor Nilsson Lindelöf – på ett mindre smickrande sätt. Han fick hoppa in för en skadad Phil Jones och snabbt föll United ihop. Motståndarnas två baljor var svensken inblandad i och experter har påtalat om att det här var en av de sämsta försvarsinsatserna skådat i år.

Härmed har Manchester United tappat mark i PL:s toppstid. Glappet till Manchester City, på fem pinnar. Men över det stora hela har det mesta varit positivt runt klubben och att dra alldeles för stora växlar av förlusten kanske vore naivt.

Swansea City är illa ute i Premier League, varpå deras fokus i cupen kan ifrågasättas. Primära fokus: överlevnad i seriesystemets finrum. Hittills har de bara spelat in åtta pinnar på nio matcher och det blev en 1-2-förlust när de ställdes mot Leicester City i helgen, på hemmaplan.

Cupspelet har varit desto mer lyckat för ”Svanarna”. 4-1-vinst över MK Dons och 2-0-dito mot Reading – båda matcher på bortaplan. Manchester United har skickat ut Burton Albion med fyra mål mot ett.

Risk för oddsdropp

Det är klart att Manchester United prioriterar Premier League och Champions League, men deras bredd – störst i serien? – talar för att de ska kunna leverera positiva cupresultat också.

Mot Burton Albion presenterade United en startelva som skulle kunna utmana om Europaplatserna i PL. Namnstark, med spelare som Marcus Rashford, Anthony Martial, Michael Carrick, Juan Mata, Victor Nilsson Lindelöf och Chris Smalling. Bara för att nämna några…

Därför borde Manchester United, fastän de spelar på bortaplan, ses med stor chans att sopa mattan med ett Swansea som inte har råd med fullt fokus här. Roterar sannolikt en hel del också.

Gillar vad vi får betalt för bortaspelen och höjer ett varningens finger för eventuellt oddsdropp.

Manchester United -1,0 mål (asian handicap) tas till 1,80 gånger degen hos Titanbet. Insatsen tillbaka om de vinner med ett mål.

  Rygga spelet hos Titanbet – Få 2 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Manchester United -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (Unik: 2 000 kronor bonus!)
Spelstopp: 20:45, tisdag 24/10
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo unibettv logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: