Bayer Leverkusen Borussia Dortmund Stream

Speltips inför Tenerife – Cádiz 18/6: Målpolletter skickas in

Vem får Getafe sällskap av i playoff-finalen mot Primera División – Tenerife eller Cádiz? Det ställer vi oss osäkra till och testar istället spellyckan på målmarknaden.

90 minuter är avverkade och 90 återstår. Vi har 1-0 till Cádiz i ”halvtid” efter att Ager Aketxe smällt dit matchens enda balja i mitten av den andra halvleken och det innebär fördel till dem, men egentligen kan vad som helst hända.

Målet orsakades främst av Tenerifemålvakten Daniel Hernández, som stod för en brutal tavla. Hjärnspöken att bråka med här?

Oförtjänt var segern dock inte och här måste Tenerife steppa upp flera nivåer för att ens ha chansen på att vända på steken.

Rimligtvis är det här ett ångestdrypande möte när så extremt mycket är i potten. Vidare här och endast ett hinder kvarstår för ett kontrakt i den spanska förstadivisionen. Det handlar inte bara om den sportsliga kvaliteten – där är det tokjämnt – utan vilken part som klarar av att behålla kylan.

Tenerife måste upp en nivå

Nu inleder Tenerife med att jaga ur underläge och då tror vi på klart bättre fart från deras sida, med hemmaplansfördelen adderad på det. Borde rimligtvis våga mer då.

Det inledande mötet var under all kritik från Tenerife och nu har de en hel del att bevisa, när de hamnat i den här situationen. Det är trots allt inte det enklaste att vända underläge, trots endast med uddamålet, till seger mot en motståndare av den här kalibern.

Hur som helst, det vi vill komma fram till; mer fart och fläkt! Öppnar upp dörrarna åt båda håll.

De avslutande matcherna i dubbelmöten som detta tenderar att bli mer öppna, då det nästan alltid finns en part som jagar.

Mållinan är nere på 2,0 (asian handicap) med överspelet endast som knapp favorit och det är lite missvisande, är känslan.

Övern plockas till de 1,85 x smeten som Bet365 dukar ut. Då försäkrar vi oss med att få insatsen tillbaka vid exakt två baljor.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, söndag 18/6
TV: 
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 49%
X: 31%
2: 23%
Över 2,5 mål: 40%
Under 2,5 mål: 65%