13 oktober 2018 Irland Danmark Speltips

Speltips inför Tjeckien – Danmark, U21-EM, 24/6: Alla ingredienser finns

Vinst – och det med stora siffror. Det är allt som räknas för Tjeckien när de ryker ihop med Danmark, som är helt utan chans på slutspelet, under lördagskvällen. Huruvida tjeckerna lyckas eller ej låter vi andra svara på, men på målmarknaden har åtminstone lockande siffror vaskats fram.

En 0-2-förlust mot Tyskland i premiären, med den var känslan; att det är över. Men vilken revansch de tog! 3-1 skrevs vinstsiffrorna över ett, på pappret, överlägset Italien – spelare för spelare. En superb prestation och om det blir en storseger i den här matchen, då kan det bli slutspel och semifinal.

Danmark är en stor, stor besvikelse. 0-2 mot Italien i premiären och 0-3 mot Tyskland därefter. Förväntningarna och förhoppningarna hade i och med segern i genrepet mot Sverige skruvats upp inför mästerskapet – och därför blev detta lite som ett plattfall. Nu finns endast hedern att rädda. Hur mycket är den värd?

Full fart framåt!

Det finns flera faktorer att ta hänsyn till en match som denna; klass, form och motivation. Givetvis är det tjeckisk fördel efter den suveräna vinsten över Italien. En prestation man kan vara mycket stolta över och som kan ta dem till slutspelet.

Men här har oddsen droppat lite väl på spelen till Tjeckiens favör och jag skulle vilja påstå att värdet är borta där. Kanske möjligt att det är värt att ta någon sida närmare avspark. Svårt att spekulera i nu.

Hur som helst, istället riktar vi fokus på målen.

Alla ingredienser för en målfest finns här! Tjeckiens lag imponerar offensivt, men är erkänt svajiga bakåt. Gillar dessutom att trycka på framåt, vilket är något vanligare i U21- kontra A-lagssammanhang.

Framförallt måste Tjeckien upp i positionerna och vinna med större siffror, så oavsett ledning eller ej kommer melodin ljuda offensivt. Mot ett Danmark som kanske egentligen bara vill ta picket och packet hem, som dessutom släppt in fem mål på två matcher, är chansen stor att matchen öppnas upp. Hur disciplinerat orkar danskarna spela?

Över 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt tre mål – spelas till 1,87x hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, lördag 24/6
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 57%
X: 22%
2: 21%
Över 2,5 mål: 65%
Under 2,5 mål: 38%