8 juni 2018 Tyskland Saudiarabien speltips

Speltips inför Tjeckien – Tyskland 1/9: Målpolletter skickas in

Vi tar picket och packet till Eden Arena och bjuder på ett speltips från matchen mellan Tjeckien och Tyskland, där de förstnämnda är desperata efter tre pinnar och det kan öppna upp för ett målspel.

Det är inte annat än underkänt; att Tjeckien redan nu är fyra pinnar på efterkälken mot grupptvåan Nordirland – och det sätter dem i en desperat position inför vad som komma skall. Heller kan inte andra än de själva beskyllas för hur situationen ser ut, och då tänker vi på bland annat hemmakryssen mot Azerbajdzjan och just Nordirland.

Och Tyskland, då? De är totalt dominanta; har vunnit åtta av åtta kvalmatcher och står med en målskillnad på 27-1. Världsklasspelare finns på alla positioner, på en helt annan nivå än de flesta andra europeiska fotbollsnationer. Bättre än kvällens motståndare överallt, såklart.

Exempelvis vann tyskarna hemmamötet mot Tjeckien med förkrossande 3-0 – ett resultat som visar på hur stor skillnaden är, men kanske också det faktum att Tjeckien tappat en hel del. Saknas udd och spets i truppen. Mediokert, helt enkelt.

Goda målmöjligheter

Vad ska kunna stoppa den tyska maskinen just nu? Inte är det i alla fall Tjeckien, är känslan – men marknaden och oddssättarna instämmer i det, varpå vi inte lyckas hitta värde i spelen till tyskarnas favör.

Istället investerar vi polletterna på målmarknaden. Tanken; att det finns goda grunder för ett riktigt målpartaj.

Tjeckien är pressat att i första hand undvika förlora, men skulle även behöva en trea. Tror att de kommer försöka småchocka Tyskland med ett presspel som de annars inte visat upp, även om det inte kommer chansas alldeles för mycket.

Men så fort som ytor uppstår, då kan Tyskland klippa till. Hela startelvan må vara världsklass, men det är ändå offensiven som sticker ut. Fem av sex kvalmatcher har klivit över 2,5 mål trots att bara ett mål släppts in i dessa.

Dessutom kan tyskarna spela avslappnat som tabellsituationen ser ut och det borde i sin tur tala för en öppen matchbild. 1-3?

Över 2,5 mål spelas till 1,82 gånger pengarna hos Betsafe. Det är en mållina som bortalaget till och med skulle kunna passera utan hjälp av Tjeckien.

  Rygga spelet hos Betsafe – Få 1 500 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,82 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsafe (Unik: 1 500 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag  1/9
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 12%
X: 21%
2: 68%
Över 2,5 mål: 55%
Under 2,5 mål: 49%