5 mars 2019 Borussia Dortmund Tottenham Speltips

Speltips inför Tottenham – Bournemouth 15/4: Titeljakten intensifieras

White Hart Lane, är det årets tuffaste bortamatch i Premier League? Vi ser ett AFC Bournemouth som kommer ställas inför stora problem när de besöker ett extremt formstarkt Tottenham.

Det är uteslutande vinster som räknas för Tottenham framöver, om de ska ha minsta chans på den där serietiteln. Även om det blir så, ska det mycket till; med sju poäng som skiljer upp till toppen av kullen med lika många matcher kvar att avverka. Att Chelsea därutöver ser så solida ut är ytterligare en faktor som pekar på att ”Spurs” får nöja sig med en silvermedalj – som bäst.

Men å andra sidan; hoppet lever vidare och det är bara för Tottenham att se hur långt deras prestationer och resultat kan ta dem.

Annat är det för Bournemouth som, trots ett relativt tunt material, alltid vill spela offensiv och possessioninriktad fotboll. Klubben är fortfarande i en inlärnings- och utvecklingsfas, men redan nu på en hyfsat stabil nivå. Femtondeplatsen innehas i serien – upp till övre halvan, ynka två pinnar – och kontraktet är i praktiken säkrat.

Gästerna har ett par långtidsskador i Andrew Surman och Callum Wilson. Därtill återstår det att se om Junior Stanislas, småskadad, kan medverka eller ej.

Minusspel på Tottenham

Kan inte se annat än en komfortabel hemmatrea här.

”Spurs” är i fenomenal form; har inte tappat i en enda av de sju senaste matcherna. För exakt en vecka sedan krossades Watford med 4-0 och det var just här, på White Hart Lane – en arena de vunnit 15/16 senaste matcherna på. Övrig slutade oavgjort och det var ute i Europa.

Även skadesituationen har ljusnat och här blir Harry Kane återigen tillgänglig för spel. Rapporterna runt Victor Wanyama är också positiva. Stora plus!

Och motståndet står alltså ett kapabelt, men klart sämre Bournemouth för. De har visat upp rätt fin form på sistone, men föll med 1-3 mot serieledande Chelsea senast – en match de inte alls räckte till i. Tre raka skrällkryss har lösts på resande fot, men allt som allt har bortaspelet inte varit alls bra; två vinster, fem kryss och hela nio förluster.

Som Tottenham stormar framåt, borde Bournemouth inte ha mycket att sätta emot. Ettan, som skriven i sten – och här borde siffrorna även kunna skjuta i höjden. Det är jag övertygad om.

Tottenham -1,75 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om de vinner med exakt två mål – klickas i till 1,96 x insatsen hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Spela på matchen: Vinn resa och se Manchester City – Manchester United

Tillsammans med Bethard skickar vi två lyckliga vinnare att se derbyt Manchester City – Manchester United på plats. Klicka här för att läsa mer och vara med i tävlingen.

Speltips:

Speltips: Tottenham -1,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,96 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 13:30, lördag 15/4
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 79%
X: 15%
2: 8%
Över 2,5 mål: 68%
Under 2,5 mål: 33%