Speltips inför Tottenham – Dortmund 13/9: Skynda, fynda!

Spelbloggare Publicerat: 13 September 2017

Vilken match! Tottenham mot Borussia Dortmund på Wembley Stadium har potential att bli en lika underhållande, nervkittlande som tuff match. Speltips, odds och statistik hittar ni här.

Tillbaka i Europa – i hopp om revansch. Tredjeplats i Champions League-gruppspelet och ett oväntat respass redan ur sextondelsfinalen mot Gent blev det i fjol. Nu hoppas ”Spurs” på en klart bättre sejour i det europeiska finrummet.

Formen är lite svårtydd för Tottenhams del, då de stått för såväl urstarka som undermåliga prestationer under säsongen. Senast krossade de Everton med 3-0 på Goodison Park, i en match där siffrorna till och med hade kunnat bli större. Peaken nu?

Gruppens stora favorit är Real Madrid och de kan vi anta blir svåra att rå på för Tottenham, Dortmund och inte minst cypriotiska Apoel. Gissningsvis kommer det stå just mellan dessa två om den åtråvärda andraplatsen. Trean får, som säkert bekant, bara spela slutspel i Europa League.

Det är med all säkerhet lite bitter eftersmak bland Dortmundsspelare och -ledare inför matchen, då man trots en man mer på planen i över timmens spel och ett massivt bollinnehav bara fick oavgjort, 0-0, senast mot Freiburg. Det var i de avslutande momenten som man svek. Krävs bättre udd för ett gynnsamt resultat på Wembley Stadium.

Det är med flera stora avbräck som båda parter störs av inför matchen. Tottenham saknar exempelvis Dele Allí, som är avstängd tre matcher framåt i turneringen, och Danny Rose. Dortmund får försöka klara av jobbet utan André Schürrle, Marc Bartra, Erik Durm och Sebastian Rodes tjänster.

Kortlinan kan till och med ändras

Här höjer jag ett varningens finger för att inte bara oddset kan droppa, utan att hela kortlinan kan ändras. Därför; passa på i tid! Vänta inte in i det sista.

Annat än en hård och tuff match där det kommer smällas och bjudas på tjuvnyp verkar otänkbart i min bok. Det är två förhållandevis jämnstarka lag, vars matcher mot varandra kommer vara nycklarna i kampen om en slutspelsplats. Absolut förödande att förlora, varpå matchen kan eldas på beroende på hur den utformas.

Huvuddomare är italienaren Gianluca Rocchi och han är inte den typen av domare som håller hårt i korten när bägaren håller på att rinna över. Ser vi till hans 18 senaste dömda Europamatcher, Champions – och Europa League, har 13 stycken passerat den kortlina som presenteras denna kväll, på 3,5.

Över 3,5 kort spelas till 1,76x hos Unibet. Observera att röda kort rättas som två i statistiken och att maxsumman för en och samma spelare således är tre stycken.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 3,5 kort
Odds: 1,76 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 13/9
TV:  viasatsport logo viasatultrahd logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: