Speltips inför Tottenham – Everton 5/3: En målskytt är hittad

Spelbloggare Publicerat: 4 March 2017

Ett svårbedömt Tottenham välkomnar formstarka Everton till White Hart Lane redan vid 14:30 under söndagen. På spelfronten har vi ställt in fokus på en viss spelare som målskytt – till 3,10 x polletterna.

Greppet om andraplatsen hålls alltjämt, men det är helt öppet race om Champions League-biljetterna och platserna bakom serieledande och suveräna Chelsea, som mer eller mindre redan säkrat titeln.

Exempelvis jagas Tottenham häck i häl av Manchester City med en pinne som skiljer dem åt. Glappet ner till sexan Manchester United, som nästan ser formstarkast ut av den här kvintetten, är avståndet bara på fem pinnar.

Gällande formen för “Spurs” är den lite svårbedömd. Stoke krossades med 4-0 på White Hart Lane senast och Harry Kane smällde in ett hattrick, men var innan dess helt ur balans; åkt ur Europa League-slutspelet mot Gent och torskat mot Liverpool inom loppet av en kort period.

Everton har sakta men säkert hämtat ikapp på topp sex-klubbarna och det är inte fören nu de på allvar höjts upp som en kandidat att hamna i det området. Till nämnda Manchester United har de faktiskt bara fyra pinnar, dock med en match mer spelad. Fem till Liverpool på samma antal.

Formen, då? Den är mycket fin för ”The Toffees”. Sex raka utan förlust, fyra vinster och två kryss.

Lukaku är stekhet!

En målskytt, ja. Det är vad vi hittat – och det till smaskigt betalt.

Den vi pratar om är – Romelu Lukaku. En av seriens absolut bästa anfallare och målskyttar, i min bok. Hade med all säkerhet kunnat blomstra ännu mer i en lite större klubb, med lite bättre medspelare.

På 25 seriematcher, 24 från start, har Lukaku skickat in hela 17 baljor under spelåret och det är statistik som imponerar starkt. Målformen just nu är fantastisk; mål senast mot Sunderland, en målfri däremellan, och innan dess hela fyra kassar mot Bournemouth.

Och mot ett Tottenham vars form är svårbedömd, som också haft defensiva problem, kommer belgaren med all säkerhet få sina möjligheter – och det brukar inte krävas mycket för att han ska hitta nätmaskorna.

Romelu Lukaku målskytt ”anytime” spelar vi till 3,10 x smeten hos Unibet och då får vi pengarna tillbaka om han mot förmodan inte skulle vara med från start.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Romelu Lukaku målskytt “anytime”
Odds: 3,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 14:30, söndag 5/3
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: