Speltips inför Tottenham – Real Madrid 1/11: 1X2-tecken i toppmatchen

Spelbloggare Publicerat: 1 November 2017

Med dunkel form är det som Tottenham och Real Madrid, ettan och tvåan i gruppen, grupp H, möter varandra på Wembley Stadium i takt med att CL-äventyret snurrar vidare. På spelfronten skruvar vi upp nivån en hel del…

Gruppspelet är till hälften avverkat och nu vänder allt. Tottenham och Real Madrid har redan nu både varsin fot i slutspelet och en potentiell vinnare här blir klar för det. Lagen delar på förstaplatsen, med två vunna och ett kryss, samt en plusmålskillnad om fem baljor.

Försprånget har blivit så pass betydande i och med Borussia Dortmunds rentav chockerande kryss mot de som var tänkta att bli gruppens slagpåse, APOEL, borta på Cypern. Glappet – sex pinnar.

Förra veckans kanske mest uppmärksammade plattfall var Real Madrids i bortamatchen mot Girona, där 1-0-ledningen tappades till en 1-2-förlust. Det kanske mest uppseendeväckande då – att förlusten var helt förtjänt. Primera División- och CL-mästarna har mycket att rätta till framöver…

Tottenham åkte på en uddamålsförlust mot Manchester United på Old Trafford under helgen – och även den var helt förtjänt. Det var uppenbart att Harry Kane saknades på topp, så lite som skapades. Han är ett frågetecken inför den här matchen, men rapporter pekar på att han tar plats från start.

Störst skadeproblem är det Real Madrid som har. Listan av spelare som är out; Gareth Bale, Jesús Vallejo, Mateo Kovacic, Keylor Navas, Raphael Varane och Daniel Carvajal. Inte vilka namn som helst.

Krysset – acceptabelt utfall

Uppskruvad nivå, ja. Detta på 1X2-marknaden och då är det förstås krysset som vi är inne på.

Först och främst; krysset vore ett fullt acceptabelt utfall för båda parter, då det stärker deras aktier i kampen om att bli en del av slutspelet. Det skulle hålla Borussia Dortmund minst fyra pinnar på efterkälken.

Den lite mer påpushande parten ska vara Real Madrid, med de namn de har i truppen, men de har inte alls levererat under spelåret och åkte på ett brutalt bottennapp senast. Bristen på självförtroende är påtagligt och inte mycket talar för att spelet som en blixt från klar himmel skulle rulla på friktionsfritt här.

Tottenham verkar också få tillbaka Harry Kane i spel, vilket jämnar ut skillnaderna lagen emellan. ”Spurs” i särklass viktigaste spelare, som hot framåt men också i egenskap av ledarfigur.

Det blev oavgjort på Santiago Bernabéu – varför inte likadant på nytt nu?

Oavgjort, rakt kryss, spelas till smakrika 3,70 gånger degen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos Betsafe – Få 2 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsafe (2 000 kr bonus!)
Spelstopp: 20:45, onsdag 1/11
TV:  tvsex logo viasatultrahd logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: