16 februari 2020 Aston Villa Tottenham Speltips

Speltips inför Tottenham – Roma 26/7: Nattmatch i International Champions Cup

Överdriver oddssättarna möjligheterna för mål när Tottenham och Roma möter varandra i International Champions Cup? Vi är lite inne på det… Speltips, allt inför matchen och oddsen hittar ni här. 

Tottenham mot Roma. Det blir onsdagens nattmacka från Nordamerika i International Champions Cup, där flera av Europas storklubbar ställs mot varandra för att komma i form och sätta detaljerna inför det kommande spelåret.

Gemensamt har de medverkande parterna i den här matchen att de spelat en match i turneringen, dessutom mot samma motståndare i franska Paris Saint-Germain.

För ”Spurs” slutade PSG-matchen i en 4-2-seger efter att ha spelat med en man mer på planen i hela andra halvlek, när det stod oavgjort, 2-2, i halvtidspausen. De två avslutande baljorna kom dessutom i slutminuterna. En bra prestation – men mycket större växlar ska väl knappast dras?

Roma spelade oavgjort, 1-1, mot Paris Saint-Germain och förlorade därefter på straffar. Prestationen var dock hyfsat lovande och det borde därmed två lag som kommer till spel med gott självförtroende. Något att bygga vidare på?

Lagen har med sig de starkaste pjäserna i trupperna, men det kommer blandas ungt och rutinerat. Alla ska få en chans att visa framfötterna och komma i form.

Värdet finns i underspelen

Roma spelar en offensiv och framåtlutad fotboll, det är vi väl medvetna om – men visst överdriver oddssättarna målmöjligheterna? Tottenham är mer balanserade i deras spelfilosofi och vi lär knappast få se någon blind full fart framåt-mentalitet i matchen.

Vänskapsmatcher som denna är förvisso lite mer avslappnade i dess stil och siffrorna kan skjuta i höjden i vissa fall, men det balanseras ut lite med att spelet tenderar att hacka upp till följd av alla byten och rotation.

Faktum är att fem av nio matcher i årets International Champions Cup klivit under 2,5 mål och det visar just på det faktum att defensiven också är prioriterad.

När mållinan presenteras på 3,25 (asian handicap) – halv vinst på spelet vid exakt tre baljor i matchen – tvekar vi inte en sekund på att klippa till på underspelet. Oddset för spelet är 1,89 x insatsen, vilket dukas upp av Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 3,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,89 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp: 02:05, natten mot onsdag 26/7
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 43%
X: 27%
2: 31%
Över 2,5 mål: 67%
Under 2,5 mål: 37%