16 februari 2020 Aston Villa Tottenham Speltips

Speltips inför Tottenham – Southampton 19/3: Offensiverna i fokus

Två för tillfället sylvassa offensiver står mot varandra när Tottenham och Southampton ryker ihop på White Hart Lane och trots ett avbräck på en nyckelspelare, intresseras vi av ett visst målobjekt.

Tottenham spurtar på och hittas på den åtråvärda andraplatsen i serien, bakom dominanta Chelsea, som mer eller mindre redan är klara vinnare av årets Premier League. Främsta uppgiften är att behålla en av Champions League-platserna och för det ser utsikterna mycket goda ut.

Men vi ska påminnas om att konkurrensen är stenhård. Främst handlar det om Manchester City och Liverpool, men också Arsenal och Manchester United. Kan komma att bli en hel del scenförändringar under slutspurten av serien.

Ska man redan nu summera Southamptons säsong, är det väl som ett – fiasko? Förhoppningen var att utmana om Europaplatserna och istället för det hittas de på en blek tiondeplats, alltså precis i mitten av tabellen. Det är svårt att hålla standarden uppe när truppens spets köps ut – år efter år…

Målspelar till 1,91

Pusslar vi ihop alla bitar såhär på förhand – visst luktar det målrikt?

Tänker att en öppen match väntar oss, där båda parters möjligheter att hitta målet ska ses som betydande. Var först inne på ett rakt överspel, men ”Spurs” skada på eminente Harry Kane innebär istället att BLGM-spelet lockar klart mer. 1-1 känns med andra ord närmare än 3/4-0 etcetera.

Det sprudlar runt Tottenham! Innan krossen över Millwall, med tennissiffrorna 6-0, i FA-cupen senast, vann man med 3-2 över Everton och innan dess med 4-0 över Stoke. Det ska i princip vara målgaranti från ”Spurs” håll på White Hart Lane oavsett och i den här formen talar allt för att protokollet ska prydas.

Samtidigt är det ett sprudlande Southampton som kommer på besök – en klurig uppgift för Tottenham att lösa. ”The Saints” vann med 4-3 borta över Watford senast, var nära att sätta Manchester United på plats i Ligacupfinalen innan det, 2-3-förlust, och har nu målat i fem raka matcher. 12 tillfällen till antalet.

Statistiskt är det suveräna siffror och även prestationerna lovar massor. Fart och fläkt i anfallsspelet från Southampton. Inte lika bra defensivt, för att uttrycka det milt.

Alla ingredienser för att vi ska få se mål åt båda håll finns. Vi tar position, resten är upp till lagen…

BLGM – ja spelas till 1,91x hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 15:15, söndag 19/3
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 58%
X: 25%
2: 18%
Över 2,5 mål: 52%
Under 2,5 mål: 50%