5 maj 2018 West Bromwich Tottenham Speltips

Speltips inför Tottenham – Southampton 26/12: Boxing Day öppnas med ett superspel!

Boxing Day! En av årets stora höjdpunkter i fotbollsvärlden. Hela kalaset öppnas på Wembley Stadium, av Tottenham Hotspur och Southampton – en match som ”Spurs” får axla ett stort favoritskap i. På en viss marknad sticker Interwetten ut, vilket vi inte vill vara sena att utnyttja.

Observera! Avspark redan 13:30.

Att halka efter och tappa formen under den här perioden av spelåret, det kan visas bli förödande. Nu var det förvisso inte tänkt att Southampton skulle förmå att utmana om Europaplatserna, men de senaste veckorna har resan i tabellen pekat spikrakt neråt, till den undre tabellhalvan, och bottentrion är enbart en trea på efterkälken. Oroväckande inför framtiden? Visst är det så.

Detta kan förklaras med enkelhet. Sex matcher utan vinst har det blivit för ”The Saints” samt endast en på de tio senaste. Ofta tajta matcher, och det är klart att det sätter hjärnspöken i spelarna att inte klara av att vinna sådana typer av fajter.

Tottenham säckade ihop, räckte inte till, mot Manchester City – som de flesta andra i den här serien… – men kom tillbaka på direkten när Burnley besöktes och vann med tre mål mot noll. Den prestationen ska man ha största heder för, mot ett tufft och underskattat motstånd.

Upp till Champions League-området, åtråvärda topp fyra, och Liverpool närmast, har ”Spurs” nu blott en pinne. Tätt och öppet race!

Harry Winks missade matchen mot Burnley för Tottenham och är ett osäkert kort här. Missar med största sannolikhet. På sin höjd en bänkplats? Annars är situationen densamma. Southamptons Cédric Soares, Ryan Bertrand och Charlie Austin är out. Den sistnämnda skadades i den senaste 1-1-historien mot Huddersfield.

Kane och Tottenham i toppform

Vi kan börja med att tacka Interwetten hjärtligt för hur de hamnat på efterkälken mot de andra konkurrenterna på spelmarknaden och inte monterat ner oddsen på spelen till Tottenhams favör. Bäst att passa på innan de hunnit justeras; skynda, fynda!

God form är det som Tottenham kommer till spel med. Glöm bort förlusten mot Manchester City – de verkar alldeles för starka, helt enkelt – och annars har de fyra senaste matcherna inte bara vunnits, utan också alla med minst två baljors marginal.

Och att en spelare som Harry Kane är i toppform förenklar det förstås för Tottenham. Han antecknades för ett hattrick senast.

Southampton fortsätter svika; sex matcher utan vinst och 1-1 mot Huddersfield, som de kommer från, var en besvikelse modellen större. Innan dess föll de förvisso ”bara” med 0-1 mot Chelsea, men det var i en match som siffrorna kunde – borde – ha blivit större i.

Spelar Tottenham -1,5 mål (asian handicap) till 2,20x hos Interwetten utan minsta tvekan. Överhängande risk att oddset monteras ner.

  Rygga spelet hos Interwetten – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Tottenham -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Interwetten (1 000 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 13:30, tisdag 26/12
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 73%
X: 19%
2: 9%
Över 2,5 mål: 57%
Under 2,5 mål: 47%