28 december 2019 Norwich Tottenham Speltips

Speltips inför Tottenham – West Bromwich 25/11: Promenadseger på Wembley?

West Bromwich – en ”walk in the park” för Tottenham? Det tror vi att det blir på Wembley Stadium och här är det, utan tvekan, på sin plats att investera innan oddsen slashats.

Det var med stor besvikelse som Tottenham lämnade Emirates Stadium för exakt en vecka sedan, med en 0-2-förlust mot lokalrivalen Arsenal i årets första norra London-derby. De stjärnor som brukar stråla så, var helt anonyma. Inte ens nära att bli spännande. I och med det halkade ”Spurs” ner till fjärdeplatsen i Premier League.

Snabbt var de dock tillbaka på rätt spår, Tottenham. De vann tisdagens bortamatch mot Borussia Dortmund och säkrade därmed deras förstaplats i Champions League-gruppen, före tyskarna samt Real Madrid. Suveräna prestationer ute i Europa, där de engelska klubbarna verkligen visar att de menar allvar.

West Bromwich har varit en stabil mittenklubb sedan en bra tid tillbaka, men det här året ser det ut att kunna bli annorlunda. Med det snåla facit om tio pinnar på 12 matcher är de fjärde sist och det mest uppseendeväckande med det hela är att årets två inledande matcher vanns. Därefter? Inte en enda.

Härmed kan WBA inte annat än att ses som en av de största kandidaterna att trilla ner i Championship. Vem kunde tro det för några månader sedan?

Vid sidan, på skadelistan, hittas West Bromwich-trion bestående av James Morrison, Craig Dawson och Nacer Chadli. Spelare man kvickt vill ha tillbaka i speldugligt skick…

Vinner med minst två baljor

Precis det beskedet som Tottenham behövde lämnade de mot Dortmund i veckan; vann alltså en oerhört tuff bortamatch, även om det var ett motstånd ur form de ställdes mot. Visades hur som helst upp stora kvalitéer i matchen.

När nivån skruvas ner lite brukar ”Spurs” inte ha direkt bekymmer att leverera och här är det förstås bara tre pinnar som ska stå på menyn – mot ett West Bromwich som tappat exakt allt.

Allt som allt har WBA radat upp 11 matcher utan att ha vunnit och nu står de med fyra raka förluster. Den senaste kom med siffrorna 0-4 mot Chelsea – på hemmaplan. Så, vad ska de kunna stå emot med här?

När inte ens West Bromwichs försvarsspel fungerar, då blir det att åka av på Wembley Stadium…

Tottenham -1,5 mål (asian handicap) spelas till 1,78x hos Bethard. Spelet sitter om de vinner med minst två mål.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Tottenham -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,78 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor bonus!)
Spelstopp: 16:00, lördag 25/11
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 79%
X: 16%
2: 6%
Över 2,5 mål: 58%
Under 2,5 mål: 45%