27

Speltips inför Trelleborg – Brommapojkarna 26/6: Spel på 1X2-marknaden

Dominansen är total från Brommapojkarna i Superettan. Spurtas resten av tabellen ifrån ytterligare när hemmastarka, men inte speciellt formstarka Trelleborg står för motståndet på Vångavallen?

Superettans mittenskikt har ännu inte dragits isär från botten och det är omöjligt att sia varåt det barkar för merparten av klubbarna, Trelleborg inkluderade. Med en match mindre spelad än de flesta konkurrenter runtom i tabellen har de endast två pinnar ner till kvalplatsen, men också pinnen mindre än det upp till den övre halvan.

Vi borde dock kunna slå fast att TFF absolut inte hör hemma i botten, men heller inte i toppen. Det är just i den ömsom bekväma och ömsom lite hopplösa mitten som de ska vara och väntas landa.

I en annars tajt och jämn tabell, är Brommapojkarna totalt dominanta. 34 pinnar på 13 matcher är ett facit att vara mycket stolta över och det enda som kan stoppa dem – om ens det – är om man blir sönderköpta under transferperioden.

Det här är den sista matchen före en månads uppehåll och det blir intressant att se vilka rykten som tar fart, stärks samt vad som därefter blir verklighet. En sak är i alla fall säker; allsvenska klubbar har ögonen på BP och deras spelare.

Nytt på tapeten för Brommapojkarna är att Anders Bååth lämnat klubben, men det ska inte påverka alltför mycket då han bara spelat fyra matcher från start. TFF får tillbaka Kristian Haynes i truppen från senast. Annars oförändrat.

Sex raka vunna

Det här är absolut inte en enkel bortamatch för Brommapojkarna, men så bra som de är just nu och när 2,20 x insatsen dukas upp för den raka tvåan – hur ska man kunna undvika att syna det?

Sex raka matcher är vunna för serieledarna, liksom 11 av 13 seriematcher. Försvarsinsatsen mot Gais senast var lite sådär, men det blev ändå en 3-2-vinst och det tyder på styrka. Dominansen i serien är total och för tillfället har jag svårt att se några kunna rå på Brommapojkarna. Naturgräs till trots.

Trelleborg rosar inte marknaden någonstans. En handfull klara målchanser missades mot jumbon Gefle förra veckan och det blev en 0-1-förlust på just Vångavallen och det har inte blivit ett enda mål framåt på tre matcher i följd; två förluster och ett kryss. Att islossningen skulle komma mot seriens bästa lag? Nja…

Den raka tvåan köper vi till 2,20x hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Brommapojkarna vinner, rak tvåa
Odds: 2,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, måndag 26/6
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 27%
X: 27%
2: 45%
Över 2,5 mål: 54%
Under 2,5 mål: 50%