Speltips inför Trelleborg – Varberg 2/10: En favorit att lita på

Spelbloggare Publicerat: 2 October 2017

Trelleborg kan ta ett enormt kliv mot allsvenskt spel 2018. Kommande uppgift – ett rätt formstarkt, men bortasvagt Varberg hemma på Vångavallen. Löses tre pinnar in då?

De har hela tiden varit som en outsider, men som en blixt från klar himmel blev Trelleborg en del av Superettans toppstrid – och de har numera ett fast grepp om den åtråvärda tredjeplatsen och kan dessutom hota uppåt. De hittas fyra pinnar ovanför närmast jagande konkurrent i form av Helsingborg och kan minska avståndet till andraplacerade Brommapojkarna till även fyra.

I och med att nämnda HIF spelar mot Gefle, en tuff bortamatch, parallellt med denna fajt så blir det en riktig höjdarkväll som bjuds på från Superettan. Vid bästa möjliga scenario mer eller mindre säkrar Trelleborg minst tredjeplatsen.

Varberg är tre platser ovanför seriens kvalplatser, men ändå i riskzonen att hamna där. Om Gefle spelar in en trea i kvällens parallella match och det blir en förlust här, då håller enbart målskillnad dem på rätt sida.

Hemmastarkt mot bortasvagt

Gräver vi lite på djupet borde Varbergs uppåtpekande formkurva, tre vinster på de fem senaste matcherna, vara närmast betydelselös i fallet med just den här matchen – och detta eftersom resultaten enbart tickar in på hemmaplan.

Borta? Där har Varberg ännu inte vunnit i årets Superettan, på 12 försök, och det har blivit så lite som en pinne på de senaste åtta.

Trelleborg jagar en allsvensk plats och det ser oerhört lovande ut. Bittert var det förstås med bortaförlusten mot Örgryte senast. Formen i fara? Nja. Nio av de 12 senaste matcherna har vunnits, och på hemmaplan har det bara blivit en torsk under säsongen som helhet. Vångavallen är en av de tuffaste arenorna att besöka i hela Superettan.

Vi borde ha en stabil favorit här, eller hur?

Trelleborg -0,75 mål (asian handicap) synas till 1,92x hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Trelleborg -0,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,92 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, måndag 2/10
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: