Speltips inför Tyskland – Danmark 29/7: Mer än dubbla degen

Spelbloggare Publicerat: 29 July 2017

Vi är framme vid kvartsfinalerna i det europeiska mästerskapet för damer. Lördagens kvällsmatch spelas mellan Tyskland och Danmark och från den här vi identifierat fint spelvärde.

Gruppetta med två vinster, ett kryss och noll förluster samt 4-1 i målskillnaden. Ändå ska väl mer kunna krävas av detta Tyskland, som inte förmått att nå upp i deras fulla kapacitet hittills i mästerskapet.

Det kanske kan låta hårt, men ett såhär pass stjärnspäckat Tyskland, som varit favoriter till att kamma hem hela mästerskapet och alltjämt är det, vill förstås få ut mer. Premiären mot Sverige slutade oavgjord, 0-0, och därefter värjdes Italien undan med nöd och näppe innan två straffsparkar blev avgörande mot Ryssland senast.

Danmark lottades mot tufft motstånd i gruppspelet – Holland, Belgien och Norge – och därför är det ett styrkebesked att den här kvartsfinalbiljetten löstes via en andraplats. Samtliga matcher var tajta; två av dem slutade i 1-0-vinster och övrig, mot värdnationen Holland, i en förlust med de omvända siffrorna.

Prestationen senast, mot Norge, lämnade dock en del att önska för Danmark, som räddades av virket vid dubbla tillfällen och att motståndarna missade en straffspark.

Plusmål på Danmark

Tanken är att insatsen ska mer än dubblas. Gillar skrälloddsen i matchen och värdet är, utan tvekan, på Danmark – deras halvdana prestation senast, till trots.

Vid upprepande tillfällen i mästerskapet har stora favoriter fallit och åtminstone ställts inför stora bekymmer. Tyskland är ett av de mest tydliga exemplen med tappet mot Sverige och den knappa uddamålsvinsten mot Italien. Att påstå att det sprudlade mot Ryssland kan man knappast heller.

Danmark hade problem med Norge, men lyckades ändå vinna och plocka den här slutspelsplatsen. Stärkande för moralen, förstås. Laget är kompetent och har ett material av klass; ska absolut kunna mäta krafterna med ett småsvajigt Tyskland över 90 minuter som situationen ser ut.

Bud på skräll?

Danmark +1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de förlorar med uddamålet – synas till 2,02 x insatsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Danmark +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 2,02 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, lördag 29/7
TV:  tvtolv logo eurosport logo cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: