29 juli 2017 Tyskland Danmark

Speltips inför Tyskland – Kamerun 25/6: Hörnlyckan testas

Åter till Confederations Cup och nu matchen mellan Tyskland och Kamerun. Vi har scannat av oddsmarknaderna och hittat fint spelvärde på hörnorna.

Matcherna i Confederations Cup har hittills varit hyfsat förutsägbar, om än av underhållningsvärde. Bjudits på flera trevliga, välspelade och öppna fotbollsmatcher.

Från grupp B talar allt för att förhandsfavoriterna Chile och just Tyskland löser slutspelsplatserna när en omgång återstår. De har båda skrapat ihop fyra pinnar vardera medan Kamerun och Australien är på en. Dessutom finns en del mål att hämta in, om det nu skulle bli på tal om skrällvinster här eller i matchen mellan Chile och Australien.

Premiärmatchen var lovande utförd av Kamerun, som höll emot fram tills sista tio när Chile blev två nummer för stora. Innan dess, 0-0. Fanns mycket positivt att hämta ur de 90 minuterna och därför var prestationen mot Australien, där det bara blev en pinne efter 1-1, en besvikelse.

Tyskland har knappast briljerat eller kommit upp i full kapacitet i de två spelade matcherna; vann ”bara” med knappa 3-2 över Australien och kändes småsvajiga. 1-1 mot ett kapabelt Chile därefter var fullt acceptabelt.

Spelbolagen kommer inte överens

Här hämtar vi alltså värdet från hörnmarknaden, där spelbolagen inte alls lyckas komma överens med varandra.

Hörnlinan i hela matchen är i alla fall på 9,5 och vissa bookies menar att överspelet ska vara favorit, andra undern. Återbetalningsprocenten på marknaden har krupit upp över 100% – och då är det vår uppgift att ta redo på; vilka parter har rätt, kontra fel?

Tyskland kommer ha ett stort bollinnehav i matchen, det kan vi räkna med. Det som oroar lite om man är inne på ett överspel är att de inte varit den typ av hörnmaskin som vi blivit vana att se dem som här i turneringen, men undertecknad tänker att det handlar en del om tillfälligheter.

Situationer kommer skapas, kanske framförallt via flankerna och då är hörnmöjligheterna stora.

Kamerun har, trots litet bollinnehav, skapat en del på hörnfronten i de deras matcher; fem stycken mot Chile och åtta mot Australien. I båda matcherna passerades 9,5-linan.

Överspelet liras till 2,10 x såsen hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 9,5 hörnor
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 17:00, söndag 25/6
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 73%
X: 18%
2: 11%
Över 2,5 mål: 65%
Under 2,5 mål: 40%