Speltips inför Tyskland – Mexiko 29/6: Målspel från semifinalen

Spelbloggare Publicerat: 28 June 2017

Det står mellan Tyskland och Mexiko – om den sista finalplatsen i Confederations Cup. På spelfronten intresseras vi starkt av ett målobjekt, på en marknad där Bethard sticker ut på nytt.

Säcken ska snart knytas ihop och finalisterna i Confederations Cup, mer känt som för-VM, en förberedelseturnering till det som komma skall i nästa års världsmästerskap i Ryssland, ska koras. Portugal och Chile möter varandra redan under onsdagskvällen – speltipset skrivet och publicerat innan dess – och under torsdagen ska den andra finalisten koras. Blir det Tyskland eller Mexiko?

Gruppspelet i turneringen, med två grupper om fyra länder i vardera, är färdigspelat och både Tyskland och Mexiko kom hit stärkta med två vinster och ett kryss i facit. De förstnämnda dock som etta, de sistnämnda som tvåa.

Helt och hållet har de dock inte rosat marknaderna, lagen; svajat under perioder. Tyskland har vunnit med 3-2 över Australien, 3-1 över Kamerun och spelat oavgjort mot Chile. Mexiko plockade ner både värdnationen Ryssland och Nya Zeeland med uddamålet medan krysset kom mot Portugal.

Vad som dock ska nämnas är att länderna lämnat flera ordinarie pjäser hemma och att det roterats en del i matcherna.

Javier Hernandez har inte kunnat tränat på fullt i veckan, men ser ut att komma till spel. Yttermittfältaren Andrés Guardado är avstängd och mittbacksklippan Diego Reyes osäker med en småskada. Tyskland har däremot truppen hel, frisk och kry.

Se upp för Mexikos offensiv!

Det har målats åt båda håll i både Tysklands och Mexikos tre matcher i Confederations Cup – och den statistiken tror vi kommer stärkas här, oavsett vinnare av bataljen.

Man kan omöjligen se bort från att Tysklands defensiv varit lite småsvajig – men framåt är de alltid lika starka. Närmast omöjliga att hålla nollan mot. Lite så har fallet varit för Mexiko också; sex mål framåt och fyra bakåt.

Dansen ska föras av Tyskland, förstås. Det blir dock att se upp med Mexikos kvicka och tekniska spelare och då tänker jag främst på Javier Hernandez och Carlos Vela, två klasspelare som kan sätta skräck i vilket världsförsvar som helst.

Tror på en målrik och öppen match, helt enkelt. 2-2 efter 90 minuter?

Vi håller oss dock till att spela att båda lagen hittar nätet till 1,80 x insatsen hos Bethard. Där står de hela tio punkter högre än den konkurrent som är närmast.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Kampanj för nya kunder hos Betfair: Få 8,00 istället för 2,1 på tysk seger!

 Klicka här för att ta del av det boostade oddset!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp: 20:00, torsdag 29/6
TV:  svttva logo
Stream:  svtplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: