8 juni 2018 Tyskland Saudiarabien speltips

Speltips inför Tyskland – Norge 4/9: Fokus på målen

Överspelen på målmarknaden är rejält nedtryckta inför kvalmatchen mellan Tyskland och Norge på Mercedes-Benz Arena. För mycket, undrar vi?

Tysklands brutala dominans fortsätter i VM-kvalet. Grupp C toppas enkelt, utan ett enda tapp – 7-0-0 i resultatraden. Målskillnaden är på 29-2. Förstaplatsen är redan säkrad och nu spelar man för att vässa vidare på formen inför det kommande mästerskapet och ett minimål i det hela är att köra ända in i kaklet med rent facit.

Det var nära att bli ett tapp när Tjeckien besöktes tidigare under veckan, men med endast två minuter kvar av ordinarie speltid skickade försvarsklippan Mats Hummels in vad som blev slutresultatet, en 2-1-vinst.

Mycket fokus har dessvärre fått riktats mot den skara av tyska åskådare som ropat nazistiska slagord inför matchen – något som upprört de tyska spelarna och ledarna oerhört. Är fokus på rätt saker?

Det är mer eller mindre helt klappat och klart att Nordirland säkrar andraplatsen i gruppen. Norge, just nu fyra, spelar enbart för hedern och en som fått lite mer andrum är den svenske förbundskaptenen Lars Lagerbäck, detta efter att man kommer från en stabil 2-0-vinst över Azerbajdzjan. Pusselbitar som föll väl på sin plats. Nu höjs nivån flera snäpp och prestationen står i fokus.

Värdet i underspelen

Att ens jämföra Tyskland och Norge vore galet, så enorm som klasskillnaden är. Här ställer vi dock oss inte främmande till att bortalaget åtminstone kan hålla siffrorna nere på en acceptabel nivå. Underspelen lockar starkt.

Rotation är att vänta hos tyskarna, som situationen ser ut i tabellen. Det finns utrymme att låta de strax utanför den ordinarie elvan komma in i hetluften – och trots detta är det en världsklasselva som kan presenteras, om än snäppet svagare.

Det är en lite positivare jargong i Norge efter veckans seger, en riktigt välbehövlig sådan. Nollan hölls och ett centralt fokus har varit att få ordning och stil på försvarsspelet – någonting som Lars Lagerbäck, om någon, har kunskapen till.

Ett Tyskland på lite halvfart ska väl Norge åtminstone inte bli överkörda av?

2/3-0?

Under 3,25 mål (asian handicap) plockas till oddset 1,94x hos Bet365. Om det blir exakt tre baljor i matchen får vi halv vinst på spelet.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 3,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,94 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, måndag 4/9
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 88%
X: 11%
2: 4%
Över 2,5 mål: 68%
Under 2,5 mål: 36%