stream aston villa liverpool

Speltips inför Tyskland – Sverige 17/7: Blågul premiär – mot tuffaste möjliga motstånd

Det är ett superintressant Sverige som kliver in i sommarens europeiska mästerskap för damer. Första uppgiften är den tuffaste möjliga, Tyskland. Kan man streta emot? Vi ställer oss inte helt främmande till det!

Sommarens mästerskap blir den sista uppgiften som svensk förbundskapten för Pia Sundhage – ett uppdrag hon tog sig an 2012, vilket det sedan varit som en bergochdalbana rent resultatmässigt.

För närvarande är det mycket positivt runt Sverige, inte minst efter förra årets fantastiska OS i Rio de Janeiro. USA skickades ut ur kvartsfinalen, Brasilien i semifinalen och i finalen föll man knappt mot just Tyskland. 1-2 skrevs resultatet.

Därför – plus att Tyskland brukar slå Sverige i övrigt också – borde det finnas en stark revanschlusta för de svenska damerna, som inte känts hetare än sedan flera år tillbaka. Tyska spelare har också visat att det finns en stor respekt för motståndet och titulerat dem som en av de främsta kandidaterna till att vinna hela kalaset.

De tre EM-mästerskapen sedan 2005 har dock Tyskland vunnit och de är storfavoriter på nytt här – står i oddset 3,00 för att plocka hem det.

Dubbelchansen lockar

Favoritskapet ska vara Tysklands och dessutom rätt stort. Spelare för spelare råder trots allt skillnad, men i en premiär som denna och med hänsyn till Sveriges fantastiska form höjer jag ett varningens tecken för – skrällbud.

Ett suveränt OS, där Sverige verkligen visade hur svåra de är att handskas med, även mot världsjättarna, samt flera bra genrep inför detta EM. Bättre tajming för att ställas och ha chans att skrälla mot ett urstarkt Tyskland kunde de knappast få.

Premiärer brukar även kunna bädda för en och annan skräll, med ovissheten runt form och tajming bland spelarna.

Dubbelchansen X2 är värd att testa till de 2,40 x insatsen som dukas upp av Bet365. Värde runt 15 punkter neråt?

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Dubbelchansen X2
Odds: 2,40 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, måndag 17/7
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 62%
X: 26%
2: 16%
Över 2,5 mål: 42%
Under 2,5 mål: 63%