22 mars 2018 Tyskland Israel Speltips

Speltips inför Tyskland – Tjeckien 18/6: Upplagt för målpartaj

Offensiverna är i fokus när Tyskland och Tjeckien avfyrar startskottet för den tredje gruppen i det stundande U21-mästerskapet. Proppen ur?

Grupp C är en tuff, tuff historia. De här två nationerna samt Danmark och Italien är medverkande och det hela kan sluta lite hur som helst. Dock favoritskap Tyskland, som tillsammans med Spanien är favoriter i hela mästerskapet.

Den tyska truppen är till stor del präglad av erfarenhet från Bundesliga, där ett flertal av spelarna är ordinarie i respektive lag. Laget är superintressant och i kvalet tappades inte en enda pinne, tio vinster av tio möjliga samt en målskillnad på 35-8. Halvdant motstånd, men en konkurrent som Österrikes kaliber värjdes undan utan bekymmer.

Chansen för tjeckiskt avancemang är förstås små när konkurrensen är så hård som den är, men en bra start och mycket kan hända. Över tre matcher är det inte otänkbart – och man är långtifrån inkapabla. Kvalet vann man före exempelvis Belgien, mycket tack vare den offensiva styrkan.

Kan vi få se en skräll här? 1X2-marknaden betalar 1,62-4,10-6,55, så inte heller oddssättarna utesluter det helt.

Udd framåt – brister bakåt

Gillar chanserna vi har för – mål. Tror det kan bli liten av en fest på Stadion Miejski.

Tyskland ska föra matchen och blir ofta framåtlutade i positionerna. Litar på att de vill pusha upp tempot här och inte fastna i den klassiska premiärfällan; ett hackande maskineri. Blev en hel del målrika matcher i kvalet och även insläppta mål mot klart sämre motståndare, fastän det inte betydde något tapp.

Den offensiv som Tjeckien besitter har rejält krut och är underskattad. 29 mål framåt på tio kvalmatcher understryker det och anfallaren, Sampdorias Patrik Schick vann hela skytteligan på tio baljor. Toppspelare som har potential att ta fler och större kliv framåt i karriären.

Defensivt är bristerna större i Tjeckien…

Över 2,5 mål spelas till finfina 1,91 x insatsen hos 888sport. Hittar värde över 20 punkter neråt.

  Rygga spelet hos 888sport – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, söndag 18/6
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 62%
X: 24%
2: 15%
Över 2,5 mål: 52%
Under 2,5 mål: 51%