Speltips inför Tyskland U21 – Danmark U21 21/6: Släcks slutspelshoppet?

Spelbloggare Publicerat: 20 June 2017

Onsdagens kvällsmatch från U21-EM spelas mellan Tyskland och Danmark – en match som de förstnämnda presenteras som stora favoriter i. Frågan är; tillräckligt stora?

Det enda som räknas för Danmark denna afton är – vinst. Efter att ha förlorat med 2-0 mot Italien i premiären finns inte utrymme för fler missar, om det nu kan betraktas som en sådan att förlora mot en så pass, på pappret, mycket bättre motståndare.

Men sådan är den bittra verkligheten i såhär korta mästerskap, det finns inte utrymme för förluster i plural.

Tyskland stod upp desto bättre i premiären och vann med två mål mot noll mot Tjeckien – en match där det var uppenbar klasskillnad. Siffrorna hade kunnat skjuta ännu högre i höjden, då bland annat Davie Selke missade en straffspark i slutminuterna. Fanns även fler chanser.

En av de mest intressanta spelarna i Danmark är Marcus Ingvartsen, 21, som haft ett succéår i Nordsjälland med 23 mål på 35 seriematcher. Han lyckades inte komma till sin rätt mot Italien och byttes därför ut knappa 20 minuter från slutet. Bättre lycka här?

Segern skriven i sten

Vad den första omgången slog fast är att skillnaden i den här gruppen är betydande. Tyskland och Italien håller en helt annan nivå än Tjeckien och Danmark, det är alldeles uppenbart.

Och just det, den där skillnaden, borde spegla även den här matchen. Tyskland har ett fantastiskt material och kan mycket väl spela hem hela mästerskapet.

Att Danmark måste jaga trepoängaren och inte kan vara hur defensivt inställda som helst borde öppna upp ännu mer för tyskarna, är känslan. Långtifrån optimalt att bjuda dem på onödiga ytor.

Segern för Tyskland känns närmast skriven i sten och den kan mycket väl bli med större siffror än uddamålet.

Summa summarum – Tyskland -1,25 mål (asian handicap) spelas till 2,08 x insatsen hos Bet365. Då får vi halva insatsen tillbaka om de ”bara” skulle vinna med uddamålet och att spelet sitter vid större seger än så. Förlust vid oavgjort eller dansk vinst.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Tyskland -1,25 mål (asian handicap)
Odds: 2,08 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 21/6
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: