Speltips inför Union Berlin – Nürnberg 20/3: Lyckan testas på 1X2-marknaden

Spelbloggare Publicerat: 19 March 2017

Vi tar oss ner i den tyska andradivisionen, där det vankas match mellan uppflyttningsjagande Union Berlin och mittenplacerade Nürnberg på Stadion An der Alten Försterei, varifrån vårt val av spel hämtas från 1X2-marknaden.

En ny vecka tar vid och nya spelmöjligheter dyker upp. Måndagens fotbollsutbud är i det mindre laget, men här har vi faktiskt hittat fint spelvärde i den enda TV-matchen. 20:15 ska avsparken tas och Eurosport 2 sänder. Även Unibet (200% upp till 1 000 kr bonus) visar matchen i deras streamingtjänst.

Union har chansen att ta klivet upp i topp i den haltande tabellen. Med en match mindre spelad än resterande medverkande, har man två pinnar upp till förstaplatsen och därför är det bara en vinst som skulle betyda att Stuttgart petas ner från toppen. Framförallt tas ett kliv ifrån trean, jagande Braunschweiger, på samma antal pinnar. Ettan och tvåan studsar ju, som säkert bekant, upp i seriesystemet direkt.

Gästande Nürnberg härjar runt i 2. Bundesligas mittenskikt; står utan chans på att flyttas upp, liksom utan risk att falla neråt.

Gott värde

Att Union Berlin ska vara större favoriter är väl tveklöst?

Rätt betydande skillnad, trots allt. 15 pinnar som skiljer dem åt i tabellen och därtill talar form- och motivationsfaktorn för hemmalaget. Glöm inte heller hemmaplansfördelen. Oerhört lite som pekar på en skräll, med andra ord.

Union Berlin har vunnit fem raka matcher och ser extremt svåra ut att sätta stopp för just nu. Ser vi till hemmafacit – åtta vinster, tre kryss och en förlust.

Samtidigt har Nürnberg stora bekymmer. Den knappa 1-0-vinsten över bottenlaget Arminia Bielefield senast följde upp tre raka förluster.

Om jag haft titeln oddssättare, då skulle den raka ettan inte betala en enda punkt över 1,70x. Nu får vi hela 1,80 x insatsen av bland andra Titanbet och då finns det ingen anledning att vänta med sin investering…

  Rygga spelet hos Titanbet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Union Berlin vinner, rak etta
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:15, måndag 20/3
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: