Speltips inför USA – El Salvador 20/7: En favorit i fara?

Spelbloggare Publicerat: 19 July 2017

Vi är framme vid kvartsfinalerna i CONCACAF Gold Cup och vi djupdyker i den mellan värdnationen USA och ett nederlagstippat El Salvador. Kan de ändå streta emot här?

Är du en nattsuddare? Då rekommenderar vi verkligen att se den här bataljen! 03:00, natten mot torsdag, ska avsparken tas och i potten hittas en semifinalplats, vilken USA är storfavoriter till att lösa.

Skillnaden mellan USA och El Salvador kan inte bortses från och addera på det hemmaplansfördelen för de förstnämnda. Oddssättarna är säkra på deras sak – det här vinner USA.

Den nation som avancerar vidare ställs mot antingen Costa Rica eller Panama, som möter varandra vid midnatt. Vilan innan en eventuell semifinal är på tre dagar och det tajta spelschemat kan börja ta ut sin rätt.

USA kom etta, precis före Panama, på fler antal mål, med två segrar och en oavgjord match i gruppspelet. Övrigt motstånd stod Martinique och Nicaragua för, båda lättviktare i sammanhanget.

Det var med nöd och näppe som El Salvador lyckats komma hit. De blev en av de två bästa treorna i gruppspelet; 1-1-1 i resultatraden. Ovanför dem kom Mexiko samt Jamaica medan Curacao landade på jumboplatsen.

El Salvador har tyngd framåt

Precis som vi varnat för kan man inte bortse från skillnaden mellan USA och El Salvador – men det kan vara motiverat att glimta åt andra hållet som oddsen presenteras…

El Salvador har faktiskt visat prov på ett gediget och vasst omställningsspel i gruppspelet; kunde stoltsera med mål framåt i alla tre matcher och extra starkt är det att man lyckades med det mot motståndare som Jamaica och framförallt Mexiko. De sistnämnda är turneringens favorit.

Kan de såra även USA? Det tror jag absolut!

Det har nämligen inte alls sett bra ut för USA. De fick bara 1-1 mot Panama och släppte in två baljor i 3-2-vinsten över Martinique. Det finns med andra anledning till viss oro inför den här kvartsfinalen.

Att båda lagen gör mål spelas till oddset 2,25 hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 2,25 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 03:00, natten mot torsdag 20/7
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: