USA Presidentvalet

Speltips inför USA – Jamaica 27/7: En småseg final?

Drömfinalen blev inte av, men värdnationen är i alla fall en av finalisterna när en vinnare ska koras. Kan Jamaica stå för ännu en skräll och ta hem hela kalaset?

Allt tydde på en drömfinal i Gold Cup, mellan ärkerivalerna USA och Mexiko, när amerikanarna skickade ut Costa Rica ur semifinalen – men Mexiko föll oväntat mot Jamaica efter en sen 0-1-balja trots ett massivt bollinnehav.

Nu är det alltså värdnationen USA mot Jamaica istället, där de senare nämnda är en helt oväntad finalist. På sätt och vis måste man ändå slå fast att den här platsen och chansen är välförtjänt eftersom man vid två tillfällen i turneringen lyckats med skalpen att hålla nollan mot Mexiko. Gediget försvarsspel, fastän en del flyt varit inblandat.

Värdnationen USA har bara steppat upp desto längre in i turneringen, men det kan också förklaras i att truppen stärktes upp oerhört till slutspelet. Givetvis vill man kamma hem en titel – på hemmaplan.

Här presenteras USA också med ett klart favoritskap inför finalen. 1X2-oddsen står i skrivandets stund i 1,53-4,00-8,25. Försvinnande lite som talar för en skräll, med andra ord. Å andra sidan; Jamaica klara av bedriften att hålla nollan mot Mexiko över 180 minuter, då kan även USA värjas undan.

Finalnerver spelar in

Mållinan, den med oddsen jämnast fördelade på över- och underspelet, står på 2,0 (asian handicap) – alltså med insatsen tillbaka vid exakt två mål i matchen – och det kan tyckas lågt, men talar inte det mesta för en tillknäppt batalj här?

Jamaica imponerade fantastiskt i matcherna mot Mexiko; med ett stenhårt arbete i det defensiva spelet. Nu väntar en liknande matchbild, så varför inte ett liknande resultat?

I semifinalen ställdes USA mot ett kompakt Costa Rica och matchnollan sprack inte fören i den 72:a minuten, innan spiken i kistan kom tio minuter senare. De må ha lyckats till slut, men hade uppenbara problem.

En sådan sak som finalnerver kan även det spela in. Tar tid innan ett USA med stor press på sina axlar hittar rätt? 1-0?

Under 2,0 mål (asian handicap) spelas till 2,04 x insatsen hos 888sport. Blir det exakt två baljor i matchen återfås insatsen.

  Rygga spelet hos 888sport – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 2,0 mål (asian handicap)
Odds: 2,04 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 03:30, natten mot torsdag 27/7
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 65%
X: 25%
2: 12%
Över 2,5 mål: 40%
Under 2,5 mål: 64%