Speltips inför USA – Trinidad och Tobago 9/6: Tack och bock, William Hill!

Spelbloggare Publicerat: 6 June 2017

William Hill står för ett brutalt utstick på målmarknaden inför nattkvalmatchen mellan USA och Trinidad och Tobago, varpå vi inte kan hålla fingrarna borta från ett spel som tripplar insatsen.

Kvalen till VM i Ryssland 2018 snurrar vidare och i CONCACAF-kvalet är alltjämt öppet och det är inte fören nu som tabellen på allvar kan dras isär.

De enda som känns helt säkra i kampen om mästerskapsplatserna är Mexiko, som dominerar fullt ut här i kvalets slutfas. Ur ren poängsynpunkt är det närmast helt öppet mellan resterande fem nationer.

USA är inte bättre än fyra i tabellen och den platsen leder till playoff medan nummer ett till tre slussas direkt till mästerskapet och bottenduon hamnar utanför. Just nu är Trinidad sist, men faktum är att de bara har pinnen upp till just USA och två till topp tre. Men inte mycket tyder på att de ska ha kvalitet för att nå ända in i kaklet.

Innan kvalets slutfas möttes USA och Trinidad och Tobago vid dubbla tillfällen. Det identiska mötet med detta slutade i en komfortabel 4-0-vinst för Bruce Arenas USA medan det omvända blev mållöst.

30 punkter över Bet365

Som nämnt; William Hill står för ett stort utstick på målmarknaden och det vill vi inte vara sena med att utnyttja. Överhängande risk att de justerar oddset. Med andra ord; skynda, fynda!

Givetvis är det klasskillnad här och det ska mycket till för USA att inte vinna detta, mot ett så pass tunt motstånd. Men att det kommer bli en ”walk in the park”? Det är jag inte alls säker på.

Trinidad kommer ställa upp försvarsmuren och då kan de bli svåra att få hål på. Exempelvis förlorade de ”bara” med 0-1 när Mexiko kom på besök senast, i mars månad, och innan dess besegrades Panama med de omvända siffrorna.

Ser vi till matcherna mot USA, så höll man alltså nollan och löste en pinne på hemmaplan och i det omvända mötet, alltså det identiska med detta, dröjde det ända till den 44:e minuten innan nollan sprack.

Tror faktiskt att USA kan ställas inför problem på Dick’s Sporting Goods Park. Målsnålt?

Under 2,5 mål finns till den trippla insatsen hos William Hill och det är hela 30 punkter bättre betalt än vad exempelvis Bet365 erbjuder.

  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 3,00 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 02:00, natten mot fredag 9/6
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: