25 maj 2019 Barcelona Valencia Speltips

Speltips inför Valencia – Barcelona 26/11: Seriefinal i Primera División

En lite oväntad seriefinal i spanska Primera División sätter punkt för fotbollsveckan. På hemmaplan ska Valencia försöka knappa in på serieledande Barcelona. Det bästa speltipset inför matchen tas del av här.

Att Barcelona, trots den hektiska transferperioden, där Neymar tappades till PSG, är uppe i toppen är väl i viss mån inte oväntat – men att de skulle vara såhär bra?

Här i Primera División; tio stycken segrar, ett kryss och alltjämt en nolla i förlustkolumnen. De är också klara för Champions League-slutspelet via en förstaplats i en grupp där Juventus, Sporting CP och Olympiakos stått för motståndet.

Såhär positiva besked, det är ändå lite överraskande att Barcelona lämnat. Undertecknad höjde exempelvis upp dem som en potentiell flopp inför spelåret – vad som alltså ser ut att visas helt fel.

Ännu mer överraskande är Valencias framfart. Kräftgången som pågått under några års tid är över och de har fått ut exakt allt och lite till av spelarmaterialet. Om de vinner här, krymper de avståndet till katalanerna till så lite som en pinne. Deras chanser ska inte underskattas, så fantastisk formen är; nio raka vinster, inte en enda förlust på hela spelåret och en sprudlande offensiv.

Sprudlande match att vänta

Full fart – åt båda håll. Här blir det med all säkerhet att åka av. Med andra ord är det målen vi är inne på; att vi kan få se siffror som skjuter i höjden, utan att det betyder att den ena eller andra parten rycker ifrån.

Den offensiv som Valencia besitter kan sätta skräck i alla försvar, inklusive Barcelonas. Simone Zaza är kanske den mest lysande av stjärnor för närvarande, nio mål på 12 seriematcher, men det finns också flera andra som levererar stort.

Försvarsspelet har de fått lite bättre stil på, Valencia, men om ser till motstånden de mött är de hållna nollorna, som det blivit en hel del av på sistone, mer förklarliga. I grund och botten är det främst offensivt som Valencia sticker ut.

Barcelona kommer stå för den filosofi de i princip alltid står för; föra dansen och rulla ut Valencia. Att de skulle misslyckas med att hitta rätt vid minst ett tillfälle, sannolikt fler, skulle förvåna enormt.

Defensivt kan katalanerna å andra sidan sättas på stora prov, mot ett sylvasst Valencia, som också trivs med att kontra på motståndarna.

Förra årens möten innehöll sex respektive fem mål. Blir det lika mycket fart och fläkt i denna superheta seriefinal?

Att väga in i det hela är att Barcelona har en del defensiva avbräck. Gerard Piqué är avstängd, vilket innebär att Vermaelen – en säkerhetsrisk? – tar plats i mittlåset. Även Sergio Roberto och Javier Mascherano, med flera, är otillgängliga för katalanernas del.

Över 3,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet vid exakt tre mål – synas med glädje till 1,90x hos Mr Green.

  Rygga spelet hos Mr Green – Få 2 gratisspel x 100 kr styck!

Speltips:

Speltips: Över 3,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Mr Green (2 gratisspel x 100 kr styck!)
Spelstopp: 20:45, söndag 26/11
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 23%
X: 25%
2: 55%
Över 2,5 mål: 69%
Under 2,5 mål: 33%