26 januari 2019 Valencia Villarreal Speltips

Speltips inför Valencia – Las Palmas 18/8: Ny säsong – fortsätter på samma spår?

Det är svårt att veta vart både Valencia och Las Palmas står när de premiärspelar mot varandra i Primera División. Vi har ändock en idé om hur matchen kan komma att utvecklas och synar ett målobjekt.

Först ut är Leganés och Deportivo Alavés och näst ut just Valencia och Las Palmas, två timmar senare, 22:15. Viasat Sport Premium och Viaplay sänder matchen. Den kan också ses på Unibet-TV. Hämta din 1 000-kronorsbonus hos Unibet här!

Att Voro, som lojalt hoppar in när andra får sparken, skulle ställas åt sidan i Valencia var ett av de minst överraskande beskeden som lämnats i fotbolls-Spanien under sommaren. Ny på tränarposten är Marcelino, som var huvudman i Villarreal i tre och ett halvt år fram tills förra sommaren. Förmår han att få ordning och stil på detta Valencia?

Även Las Palmas har fått in en ny huvudtränare, i oprövade Manolo Márquez. Hans sejour har fått en, på pappret, fin start med sex vinster, två kryss och noll förluster i vänskapsmatcherna som spelats. Risken är dock att man blint stirrar på statistiken och inte kollar på motståndarnamnen, vilka de flesta inte är i närheten av Primera División-standard.

På frånvarolistorna hittar vi Valencias Nani, skadad, samt Las Palmas Hernán Trujillo, avstängd, medan Vicente Gómez ska testas närmare avspark.

Målrik premiär

Det är en på de flesta plan oviss match som lurar runt hörnet. Premiär och nya tränare. Att helt säkert sia vad det kommer betyda för matchen är svårt – men känslan är att inte alltför mycket kan ha förändrats.

Givetvis har Marcelino som mål att täppa till den defensiv som var så sårbar förra året. Lätt kommer det dock inte bli, särskilt då jag har svårt att se Valencia vilja släppa på sin offensiva spelstil. Här ska de tre pinnarna jagas och risken för bakslag är stor.

Las Palmas försvarsspel lämnade också allt att önska i fjol och varför skulle Márquez kunna få total stil på det när bara en försvarspjäs hämtats in under sommaren? Tror vi får se ett Las Palmas som i mångt och mycket kommer påminna om hur de var den senaste serieupplagan.

Det blev hela tio mål på de två inbördes mötena mellan Valencia och Las Palmas spelåret 2016/17 och deras matcher hade över hela Primera División ett målsnitt på 3,2~ respektive 3,4~ baljor.

Visst luktar det som en målrik premiär? Över 2,5 mål spelas till 1,72x hos Bwin.

  Rygga spelet hos Betsafe – Få 1 500 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,72 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsafe (Unik: 1 500 kr bonus)
Spelstopp: 22:15, fredag 18/8
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 52%
X: 26%
2: 22%
Över 2,5 mål: 58%
Under 2,5 mål: 45%