14 september 2017 Vitesse Lazio

Speltips inför Vitesse – Lazio 14/9: ComeOn sticker ut hakan

ComeOn står för ett enormt utstick inför torsdagens Europa League-premiär mellan holländska Vitesse och italienska Lazio och detta vill vi utnyttja. Räkna med att oddset kommer droppa, så – skynda, fynda!

Det är mycket positivt runt Vitesse för närvarande, men hur befäst är deras position i den holländska klubbfotbollen? Att femteplatsen förra året titulerades som en stor succé visar ändå på vilken nivå de är på. Att spela i Europa League stärker dock deras attraktionsvärde för spelare och klubbens aktier att på kunna växla upp.

Hypen har knappast minskat i och med de tre vinsterna och ynka förlusten som det blivit hittills i Eredivisie. Formen tajmad perfekt till årets gruppspelspremiär.

Även Lazio har visat framfötterna och inte minst i den senaste matchen mot ett starkt Milan, vilken de vann med hela 4-1. Enda plumpen var 0-0 i premiären mot nykomlingen SPAL. Där var det dock nära på ett under att de tre pinnarna inte spelades in. Ren och skär uddlöshet i den sista tredjedelen.

Förutom det vann Lazio Supercupfinalen mot Juventus, som spelades innan Serie A-premiären. Styrkebesked!

Gruppens favoritskap axlas av Napoli, och det är stort. Nice är en utmanare medan Vitesse och belgiska Zulte-Waregem ses med mindre chans – men vi har ju sett skrällar i Europa League förut…

ComeOn tio punkter över närmsta konkurrent

Gästande Lazio ska vara betydande favoriter inför matchen, vilket å ena sidan inte ska förväxlas med att det här blir en enkel uppgift, men å andra sidan bör de presenteras med större chans än vad i alla fall ComeOn menar.

Spelbolaget dukar upp hela 1,95 gånger pengarna för den raka tvåan och de flesta konkurrenter ställer sig fler än tio punkter under dem. En justering är nära till hands och det är på sin plats att investera i tid.

Lazio har ett klart vassare material och starten på spelåret har varit lovande. 4-1-vinsten över Milan i söndags var pricken över i:et. Anfallsstjärnan Ciro Immobile smällde in ett hattrick i matchen och ser fantastisk ut. En spelare som kan avgöra matcher på egen hand.

Nu var det ett par år sedan Vitesse spelade Europa League, kval då, men statistiken under 10-talet är ändå relevant då det sätter deras kvalitéer och den holländska fotbollen i relation till resten av Europa. Fem av de sex senaste matcherna har förlorats. Senast, under det där kvalet, förlorades både hemma- och bortamatchen mot Southampton.

Även om det blir viss rotation från Lazios sida ska de ha toppchans att inleda gruppspelet med tre färska pinnar…

Den raka tvåan spelas till 1,95x hos ComeOn.

  Rygga spelet hos ComeOn – Få 3 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Lazio vinner, rak tvåa
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: ComeOn (3 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:05, torsdag 14/9
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 22%
X: 26%
2: 51%
Över 2,5 mål: 52%
Under 2,5 mål: 51%