Speltips inför Vitryssland – Holland 7/10: Måstematch på menyn

Spelbloggare Publicerat: 5 October 2017

Ett målspel investeras i när Vitryssland ska försöka sätta käppar i hjulen för ett VM-jagande Holland. Hur formas matchbilden?

Snabblänkar: Oddsjämförelse | Speltipset | Läsarnas röst | Statistiken | Startelvorna

Vitryssland tillhör en beige skala av fotbollsnationer i Europa. De saknar alla kvalitéer att kunna slåss om mästerskapsplatser och liknande, men är också på en bättre nivå än de minsta blåbären, som Gibraltar och Liechtenstein. Betydande hack däremellan, ur kvalitetssynpunkt.

För Vitryssland är det alltid – match för match. Ett bra resultat är ett dito resultat och en bra prestation en dito prestation. Lite i den änden man får börja, så pass mycket bättre gruppens och Europas toppnationer är.

Jumboplatsen parkeras just nu på, med sämre målskillnad än Luxemburg ovanför. Den samlade skörden är på fem pinnar, vilket vi får slå fast är rätt väntat. Varken mer eller mindre.

Holland, då? Ojojoj, så illa ut som situationen är. Nästan allt pekar på att VM 2018 missas och det vore ett brutalt fiasko för den forna stornationen, faktiskt bara för några år sedan. Rejäl nedåtkurva för holländsk landslagsfotboll. Nåja, med två matcher, varav ena mot Sverige, har man tre pinnar upp till just dem, på andraplatsen samt en mängd mål att hämta in. Därutöver väntas Sverige vinna relativt enkelt mot Luxemburg i lördagens 18:00-match

Linan bör passeras

Annat än en målrik historia har vi mycket svårt att se här – och även fast oddsen på mållinornas överspel är rätt nedtryckta, ska det finnas lite värde att tälja. Det är i alla fall känslan.

Med största säkerhet kommer Holland vara medvetna om att de måste vinna här – beror på ju resultat mellan Sverige och Luxemburg – för att chans på världsmästerskapet. Därtill kommer siffrorna behöva vara stora, om man inte ska vinna med siffror runt 3/4/5-0 över Sverige i den avslutande matchen. Bättre att hämta in i målskillnad här.

Därmed väntar vi oss ett Holland som bara kör på, oavsett siffrorna på tavlan, vilket också kan öppna upp för Vitryssland att kontra. Defensivt är holländarna svårt sårbara och det kan vi få svart på vitt när positionerna trycks upp.

Vitryssland är heller inte att underskatta, även om de haft problem att stoppa läckorna defensivt mot bättre motstånd – ett faktum som bara talar för vårt spel. Inbördes mötet i Rotterdam slutade exempelvis 4-1.

Mål, mål, mål! Minst tre baljor, får vi se det? Över 2,5 mål blir spelet till 1,60x hos Bwin.

  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,60 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, lördag 7/10
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: