21 april 2018 Watford Crystal Palace

Speltips inför Watford – Leicester 26/12: Felaktigt favoritskap

Har oddssättarna presenterat fel favorit inför Boxing Day-matchen mellan Watford och Leicester? Det menar vi på Spelbloggare bestämt. Här får ni ta del av oddsen, allt inför matchen – och ett speltips.

Det väntade tappet har kommit och som så ofta för de mindre klubbarna till utropstecken, är det under speltäta december månad dippen kommer. Fyra raka förluster och en pinne på de sex senaste matcherna för Watford. Men det tål att upprepas; tappet kommer varken oväntat eller ologiskt på något sätt.

Och med det är tränaren Marco Silva inte överdrivet pressad på sin post. En tiondeplats är trots allt över förväntan för Watford.

Leicester har sina perioder de ser ut som en aspirant på Europaplatserna, liksom när de ser ut som en nedflyttningskandidat. Alltid svårt att veta var de står – det kan bli lite vad som helst av det hela…

Såvida de är uppe på den övre tabellhalvan finns det dock inte mycket att anmärka för Leicester, nu åtta. Senast var det med ett makalöst flyt som 2-2 kunde lösas mot Manchester United. De kvitterade i den absolut sista sekunden, med en man mindre och det efter flera sekvenser där motståndarna borde satt spiken i kistan.

Hemsk formrad för Watford

Vad exakt som hänt med Watford är svårt att sia, men väntat är det – tappet. Men att det skulle se såhär illa ut, som det faktiskt har under december månad? Det är faktiskt uppseendeväckande.

Smaka bara på denna formrad:
Burnley – Watford: 1-0
Crystal Palace – Watford: 2-1
Watford – Huddersfield: 1-4
Brighton – Watford: 1-0

Och frånvarolistan, den är brutal inför matchen. Förutom den radda spelare som varit skadade sedan en tid tillbaka, är Will Hughes och Miguel Britos tveksamma för spel. Troy Deeney är avstängd.

Fyra raka förluster, i matcher de absolut inte ska vara oävna i. Tre av fyra är de exempelvis ovanför i tabellen.

Leicester är något svajiga, men kommer stärkta från två fina insatser mot de två stora Manchesterklubbarna; först en knapp förlust mot City i cupen, inte fören efter straffar, och nu senast hämtades en pinne mot United, om än med en hel del flyt, och tack vare motståndarnas ineffektivtet. Ändock stärkande för moralen.

Inte ska väl bortalaget ses som underdogs? De spelas med +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – till 2,03 x såsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Leicester +0 mål (asian handicap)
Odds: 2,03 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 16:00, tisdag 26/12
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 38%
X: 29%
2: 35%
Över 2,5 mål: 57%
Under 2,5 mål: 47%