29 februari 2020 Watford Liverpool Speltips

Speltips inför Watford – Liverpool 12/8: En favorit i fara

Lördagens tidiga Premier League-batalj, med start redan 13:30, står Liverpool och Watford för – och vi värderar det som en rätt öppen historia medan oddssättarna plitar ut bortalaget som betydande favoriter. Missvisande?

In och ut, in och ut. Omsättningen av spelare och personal har varit stor i Watford under sommaren, varpå den stora uppgiften för nytillträdde Marco Silva, senast i Hull City, är att få ihop pusselbitarna. Potential finns det absolut. Men räcker det?

Det är svårt att inte ha förra årets slutspurt i minne när man diskuterar Watford. De sex avslutande matcherna förlorades, utan att det betydde att kontraktet var i fara. Bottentrion var helt enkelt ännu sämre.

I en annan ände av tabellen ska Liverpool tampas, är åtminstone planen. En fjärdeplats blev det sist – ett faktum som betyder att de ska kvalspela mot Champions League. Första mötet av två mot Hoffenheim i playoffrundan spelas i början av nästa vecka. Är blickarna redan där? Det är lite av en risk.

De röda har blivit lite överträffade av de andra väntade toppkonkurrenterna i Premier League på värvningsfronten, och då är har ändå en spelare som Mohamed Salah hämtats in. Mer väntas dock hända.

För stort favoritskap för Liverpool

Att Liverpool ska vara såhär stora favoriter i en seriepremiär på Vicarage Road – visst är det överdrivet? Känns som att oddssättarna fokuserar alldeles för mycket på klubbnamn och historia, snarare än de rådande förutsättningarna som finns.

Med största sannolikhet kommer Watford hittas nere på den undre tabellhalvan, eventuellt i bottenstriden, när vi ska summera det här spelåret. De har dock levererat fullt acceptabelt de vänskapsmatcher som spelats och potential finns, som nämnt, i truppen. Tror inte att de trillar ur serien.

Givetvis är Liverpool klasserna bättre, men vi är precis i upptakten av säsongen och favoriter är inte sällan i fara i premiärmatcherna. Generellt tätt med skrällar. Och faktum är att jag, såklart beroende på formkurvor och truppstatus, hade köpt de här oddsen på Watford i vilken omgång som helst.

Därutöver är det ett Liverpool med avbräck som ska ta plats på Vicarage Road. Coutinho är out och Daniel Sturridge samt Jordan Henderson ytterst tveksamma för spel.

Watford +1,0 mål (asian handicap) – då får vi insatsen tillbaka om de skulle förlora med uddamålet – smakar mumma till oddset 1,93 hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Watford +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,93 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 13:30, lördag 12/8
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 15%
X: 23%
2: 62%
Över 2,5 mål: 55%
Under 2,5 mål: 49%