Speltips inför Watford – Manchester United 28/11: Över dubbla degen

Spelbloggare Publicerat: 28 November 2017

Målen tänker vi kan bli en bristvara när ett Watford med nyvunnet självförtroende ställs mot tabelltvåan Manchester United inför hemmapubliken på Vicarage Stadium.

Tillbaka på rätt spår är Watford efter en förlustsvit om tre matcher – nu har de vunnit två raka, dessutom i dominant stil. West Ham städades av med siffrorna 2-0 och Newcastle United, på bortaplan, med 3-0.

När Watford är placerade åtta i tabellen, 21 pinnar på 13 matcher, kan man inte annat än att titulera dem som en raket. En storsuccé. Flera trodde till och med att de skulle riskera dras in i det djupa bottenträsket. Nu står de med blott en trea upp till Europaplatserna och tabellfemman Tottenham.

Nu får de ny kraft i och med att Troy Deeney är tillgänglig efter sin avstängning. Ökar konkurrenssituationen, men en startplats är det ytterst tveksamt om det blir. Det har ju bara blivit tre sådana under spelåret. Miguel Britos och Younes Kaboul är tveksamma kort medan spelare som Craig Cathcart samt Nathaniel Chalobah hittas på skadelistan.

För Manchester Uniteds del har de hamnat i lite av en formdipp, utifrån deras måttstock. Problemet – bortaspelet. Men det var inte heller så att det sprudlade om dem i helgens tillställning mot Brighton på Old Trafford, vilken till slut vanns med 1-0. Dessutom tack vare ett självmål.

Halvdan form

Man skulle kunna rabbla upp ett par faktorer som talar för målen här, framförallt Manchester Uniteds skadesituation. Phil Jones och Eric Bailly är båda osäkra medan Luke Shaw står som out, dock liksom det offensiva kortet Henrikh Mkhitaryan.

Framåt har man också breddats till i och med att Zlatan Ibrahimovic är tillbaka i skick. Han fick cirka halvtimmen på planen senast.

Men faktorerna emot målen är av desto större tyngd. Till stor del handlar det om att Manchester United det facto tappat en del kraft på sistone. Mot Brighton var man uddlösa i sista tredjedelen och tre av fyra tre senaste bortamatcherna är förlorade. De två senaste; 0-1 i matcherna mot både Basel och Chelsea.

Och på andra sidan planhalvan står alltså ett Watford som rättat till saker och vunnit två raka utan att ha släppt in mål. Här kan vi iskallt räkna med en defensiv approach från deras sida, varpå vi förutspår målen bli en bristvara i matchen.

Under 2,5 mål spelas till strax över dubbla insatsen hos Mr Green.

  Rygga spelet hos Mr Green – Få 2 gratisspel á 100 kronor!

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Mr Green (2 gratisspel á 100 kronor!)
Spelstopp: 21:00, tisdag 28/11
TV:  viasatpremium logo viasatultrahd logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: