Speltips inför Watford – West Ham 19/11: Starkt värdespel

Spelbloggare Publicerat: 18 November 2017

Ena sidan har överraskat positivt, den andra tvärtom. Men håller vi på att närma oss vändpunkterna för såväl Watford som West Ham United? Vårt speltips inför matchen tas del av här.

Plattfallet var ett faktum för Watford före uppehållet. Från att ha varit uppe och nosat på Europaplatserna, till att förlora tre matcher på raken. Är det raka vägen neråt i tabellen som väntar nu? Detta kan mycket väl bli en vägvisare huruvida så är fallet eller ej.

Att Watford ska utmana om platserna ut i Europa är åtminstone tveklöst att de inte ska. Håller inte i närheten för det, speciellt som skadesituationen sett och ser ut. Hur som helst; en niondeplats, som de parkerar på för närvarande, är över förväntan.

Och åter till skadesituationen; inför matchen är minst sex spelare helt säkert out och fyra osäkra. Bland den första kategorin, bland andra; Sebastian Prödl och avstängde Troy Deeney. Stora avbräck.

West Ham, däremot, har levererat under all kritik. När de varit som sämst, har de varit fruktansvärt usla – och dessvärre, för deras del, har det blivit en hel del av den varan hittills. Klubben är tredjejumbo och på en av de platser som leder ner i Championship, men där hör de förstås inte hemma. Bara uppåt nu? Uppehållet kan ha kommit bra för dem.

Hos gästerna har Slaven Bilic fått lämna som huvudtränare och in har bekante David Moyes kommit. Direkteffekt på det?

Liksom motståndarna riskerar West Ham att komma till spela med stora avbräck. Javier Hernandez, eller Chicharito, som han kallas, saknas med en skada och mittbacksklippan José Fonte är tveksam för spel.

“Watford ska ner, West Ham upp”

Watford ska ner i tabellen, West Ham upp. Det är min bestämda åsikt. Ser de senare nämnda som ett övre halvan-material, medan Watford bör ner ett par snäpp. Bottenstriden ska dock undvikas.

Hur som helst; Watford har blivit för klara favoriter. De radade upp tre raka förluster innan uppehållet, i den absolut sista tappades 2-0 till 2-3 mot ett Everton helt ur form, och har en mardrömslik frånvarolista.

West Ham har inte lyckats motbevisa kritikerna, men känslan är att det ska vända – och att det kan det när som helst. Truppen är alldeles för stark för att vara nere i tabellens absoluta bottenskikt. Och även om formen varit smådunkel; tre raka kryss på resande fot. Nu har de en ny tränare i David Moyes och just tränarbyten brukar ge positiv effekt – i alla fall på kort sikt.

Uppehållet kan ha gjort West Ham gott och vi tror att de kniper minst en poäng på Vicarage Road.

Speltipset blir West Ham +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om matchen slutar oavgjord – till mycket fina 2,10x hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Öppna ditt konto här!
Regler & villkor gäller.

Speltips:

Speltips: West Ham +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 2,11 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (Öppna ditt konto här. Regler & villkor gäller.)
Spelstopp: 17:00, söndag 19/11
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: