Speltips Huddersfield West Bromwich 17/7 2020

Speltips inför West Bromwich – Newcastle 28/11: Nu vänder det!

Inte en enda vinst på de 12 senaste matcherna, det är West Bromwichs facit. Fyra raka förluster, det är Newcastle Uniteds facit. Kan det bli på tiden att en av dessa mardrömssviter spräcks när de möter varandra på The Hawthorns? Det är känslan.

Det är alltså med mindre smickrande facit som West Bromwich och Newcastle kommer till spel – och därför tar det förstås emot lite att ta sida. Trots detta ser vi värde i den ena änden, varpå polletterna ändå måste slussas in…

Den starka starten på spelåret har trubbats av för nykomlingen Newcastle och de kryper allt närmare tabellens bottenskikt. Detta efter fyra förluster uppradade och de föll med hela 0-3 när de fick besök av Watford senast. Garanterat att det darras hos ”The Magpies” för närvarande.

Jamaal Lascelles är indisponibel för Newcastle. Paul Dummett och Christian Atsu står som osäkra.

Även West Bromwich öppnade det hela starkt, men föll ihop lika fort. Två vinster i serieupptakten följts upp av 11 raka utan dito. Bottentrion flåsar tätt, tätt i nacken. Bägaren rann till slut över och det sista förtroendet för Tony Pulis åts upp. Ersatt honom har Gary Megson – och i hans första match som huvudansvarig blev det ett 1-1-kryss borta mot Tottenham.

På skadelistan har WBA James Morrison, Craig Dawson och Nacer Chadli.

Första segern sedan augusti?

Att lämna i förtroendet hos ett West Bromwich som inte vunnit en fotbollsmatch sedan augusti månad, det är klart att det tar emot – men värdet finns där, och jag ger dem en stor chans att hitta tillbaka nu. Bottenstriden ska de undvika med dessa kvalitéer…

Med en ny tränare på plats stod WBA för en superprestation mot Tottenham och lyckades alltså knipa en pinne – på bortaplan. Kanske var det just vad som behövdes, nytt blod?

Bättre tajming att ställas mot Newcastle kunde de knappast få. Nykomlingen är helt under isen; har förlorat fyra raka matcher, hittat nätet vid ett tillfälle på dessa, och förlorade med brutala 0-3 hemma mot Watford senast. Tydlig pekpinne på vartåt resan kan leda.

Men med tanke på West Bromwichs oförmåga att vinna fotbollsmatcher, vill vi ändå halvförsäkra oss.

West Bromwich -0,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet vid oavgjort – spelas till 2,04x hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Öppna ditt konto här!
Regler & villkor gäller.

Speltips:

Speltips: West Bromwich -0,25 mål (asian handicap)
Odds: 2,04 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (Öppna ditt konto här. Regler & villkor gäller.)
Spelstopp: 21:00, tisdag 28/11
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 41%
X: 32%
2: 29%
Över 2,5 mål: 39%
Under 2,5 mål: 65%