20 april 2019 west ham leciester speltips premier league

Speltips inför West Ham – Arsenal 13/12: Ännu en derbyskräll?

Stärkta från oväntad en derbyvinst kommer West Ham in i ännu en derbybatalj – nu mot Arsenal. Vi tänker oss att ännu en skräll kan vara att vänta från London Stadium och när oddssättarna tänker annorlunda hittar vi stort spelvärde.

Är det nu det vänder för West Ham, årets i särklass största besvikelse i Premier League? Mästarna Chelsea städades av sist, med 1-0 på London Stadium, efter att Marko Arnautovic skickat in matchens enda strut i den absoluta upptakten. Därefter; ett hårt och solitt försvarsjobb – över hela banan.

Sådana typer av vinster är extra stärkande för moralen och med den hoppas West Ham nu bara blicka uppåt i tabellen. De är trots allt fortfarande tredjejumbo, sålunda på det helröda tabellområdet, och det är inte alls vad som var tänkt.

Men kanske ska den där treans inverkan överdrivas? Det var ändå den första sedan slutet av september månad, på åtta matcher.

På sätt och vis var det med bitter eftersmak som Arsenal lämnade St. Mary’s Stadium senast, fastän Oliver Giroud kvitterade till 1-1 – också slutresultatet – så sent som i den 88:e minuten. Detta eftersom huvudkonkurrenterna stärkt upp deras aktier i toppen – men det tål att nämnas; ”Gunners” har bara en pinne upp till fyran Liverpool. Hård, intensiv kamp om platserna ut i Europa.

Aaron Ramsey och Santi Cazorla kan inte medverka i matchen för Arsenals del. Shkodran Mustafi och Theo Walcott står med frågetecken över sig.

Chockvann senast – skräller på nytt?

Inför West Hams match mot Chelsea plusspelade vi dem – ett spel som satt enkelt efter 1-0-vinsten. Nu ser vi värdet på nytt vara på dem, när Arsenal besöker London Stadium i en – i min bok – oviss derbyfejd.

Kanske betydde vinsten allra mest för den nytillträdde tränaren David Moyes, som nu fått lite andrum och dessutom hyllades från läktarhåll. Positivare jarong – och det blir enklare att vända skutan.

Arsenal hade stora problem med Southampton – ett motstånd undertecknad värderar som i klass med West Ham, kanske till och med lite sämre, på pappret – och på resande fot har ”Gunners” inte blomstrat marknaden. På de åtta senaste PL-matcherna – enbart två vinster.

Här stärks West Hams konkurrenssituation också i och med att Javier Hernandez, eller Chicharito, som han kallas, är tillbaka. Oklart om han får starta, men oavsett vad är det ett fantastiskt kort att kunna slänga in. Klassanfallare. Sam Byram, José Fonte och James Collins saknas fortfarande.

Delad pott? West Ham ska i alla fall ses med chans att undvika förlora på London Stadium. Brutalt spelvärde uppdukat.

Spelet blir West Ham +1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de förlorar med uddamålet – till 1,85 x insatsen hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: West Ham +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Betser (1 000 kronor bonus!)
Spelstopp: 21:00, onsdag 13/12
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 18%
X: 22%
2: 61%
Över 2,5 mål: 60%
Under 2,5 mål: 44%